Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın tarihi

Müge Anlı yeni sezon için geri sayım başladı. Ağustos ayı içerisinde yeni girdiğimiz şu günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hayranları yeni sezon konusunda ilk açıklamaları bekler oldu. İşte, 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın tarihi…

Müge Anlı yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sürerken Ağustos ayının gelmesi programın ilk yayın gününü de beraberinde getirdi. Yaklaşık 14 yıldır ekranlarda olan ve sabah programlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon yine bomba gibi konukları ve hikayeleri ile herkesin aklını başından alacak.

Kayıpların arandığı, ailelerin yeniden birbirine kavuştuğu ve cinayetlerin gün yüzüne çıkartan Müge Anlı, yeni sezonda yine adından söz ettirecek. 15. sezonla yeniden ekranlarda olacak Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon başlangıç tarihi hayranları tarafından merak edilmektedir.

Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın tarihi

Müge Anlı 15. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

24 Haziran Cuma gününde sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 15. yeni sezonunun 2022 yılının Eylül ayında ATV ekranlarında yine hafta içi her gün saat 10.00’da başlaması bekleniyor.

ATV kanalı tarafından henüz resmi bir açıklaması yapılmasa da Müge Anlı Tatlı Sert programının bir aksilik olmadığı sürece Ağustos ayının sonları ya da Eylül ayının başında yeni sezonda başlaması olağan durumlar arasındadır.

Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın tarihi ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.