Müge Anlı yayından kaldırılıyor mu?

Aleyna Çakır olayı sonrasında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile polemiğe giren Müge Anlı’nın programının yayından kaldırılacağı iddia edildi. Peki, Müge Anlı yayından kaldırılıyor mu? Detaylar haberimizin içeriğinde…

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yayından kaldırılacağı iddia edildi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün Müge Anlı’da işlenen Aleyna Çakır olayını eleştirmesi gündemde geniş yer bulmuştu.

Ümit Uygun isimli şahsın annesi Gülay Uygun’un geçtiğimiz Cuma gününde geride not bırakarak intihar etmesi olayı başka boyutlara taşımıştı. Bıraktığı notta; Müge Anlı'nın, ölümünden sorumlu isim olduğunu yazması babası ve oğlunun da Müge Anlı için savcılığın harekete geçmesi yönünde bildiri yayınlaması işlerin iyice karışmasına neden olmuştu.

MÜGE ANLI YAYINDAN KALDIRILIYOR MU?

Müge Anlı, Pazartesi günkü yayınında "Bu yayına başladığımdan beri de hep aynı şeyi söylüyorum. Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın ben bu yolumdan dönmeyeceğim.” demişti.

CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in konuğu olan Abdülhamit Gül, Aleyna Çakır'ın ölümü sonrasında Müge Anlı’yı eleştirerek “Haksız yorumlar yapılabilir ama hakim savcı fiile bakar. Böyle önemli bir konuda saygıyla süreci beklemek lazım. Savcı hangi delile ulaştı bilmiyoruz. Bir TV programcısı değildir savcı. Savcı adaleti yerine getirmeye çalışan bir yargı mensubudur. Hakim öyledir. Varsa bir delilin arkadaş yeri adliyedir karakoldur.” ifadelerine yer vermişti.

Bu olayın sonrasında kısa bir zaman dilimi içerisinde Müge Anlı’nın programının yayından kaldırılacağı iddia edildi.

Müge Anlı yayından kaldırılıyor mu? ile ilgili etiketler Müge Anlı aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.