Müge Anlı yayın saati ne zaman? Saat kaçta başlıyor?

Müge Anlı yayın saati ne zaman? ATV ekranlarında sabahların vazgeçilmez programı Müge Anlı’nın saat kaçta başladığı ve yayın saati merak konusu oldu. Peki, Müge Anlı saat kaçta başlıyor? İşte detaylar…

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Aleyna Çakır olayı herkesi derinden etkiledi. Gün boyunca yaşanan tartışmaların haddi hesabı bilinmezken ekran başındakiler kadar sosyal medyadan da bu olayın oldukça üzerinde duruluyor. Bununla beraber Müge Anlı’nın yayın saati ve programın saat kaçta başladığı merak ediliyor.

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV ekranlarında saat 10.00’da başlıyor.

İlerleyen günlerde de eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia eden Songül Karlı’nın da Müge Anlı’ya katılması bekleniyor.

Müge Anlı yayın saati ne zaman? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.