Müge Anlı ve Dostları İzmir’de! Depremzedeler için Mobil Aşevi iş başında

Müge Anlı ve Dostları İzmir’de! Depremzedeler için Mobil Aşevi iş başında. Müge Anlı'nın yardıma muhtaç insanlar için topladığı bağışlar İzmir depremzedelerini yalnız bırakmadı. Müge Anlı ve Dostları Aşevi yardım için İzmir'e gitti. Müge Anlı ve Dostları İzmir’de! Depremzedeler için Mobil Aşevi iş başında!

Müge Anlı ve Dostları İzmir’de! Depremzedeler için Mobil Aşevi iş başında! Ölü sayısının 83’e yükseldiği, 962 vatandaşın yaralandığı belirtilirken, 219 kişinin de tedavisinin devam ettiği kaydedildi. Yaralıların arasında durumu ağır olanlar da var ancak 743 vatandaşımız da tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.

DEPREMZEDELERE 3 ÖĞÜN YEMEK VERİLECEK

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Kızılay ile el ele vererek aşevi kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya kapsamında hayırsever Müge Anlı izleyicisi yurdun dört bir yanında hizmet vermesi amacıyla ikisi yerleşik olmak üzere 12 aşevi bağışlamıştı. Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi, 6,6 şiddetindeki sarsıntı ile yara alan İzmir'deki depremzedelere hizmet için deprem bölgesine gitti. 3 öğün yemek ikramı ile depremzedelerin hizmetinde olacak. Müge Anlı’ya teşekkür eden İzmir’li bir vatandaş daha önceden sms ile bağışta bulunduğunu söyledi.

Müge Anlı ve Dostları İzmir’de! Depremzedeler için Mobil Aşevi iş başında

ELAZIĞ VE GİRESUN'A DA GÖNDERMİŞTİ

Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevleri, daha önce deprem felaketi ile sarsılan Elazığ ve sel felaketini yaşayan Giresun'da binlerce kişiye sıcak yemek dağıtmıştı. Öte yandan pandemi döneminde de Gaziantep'te yer alan yerleşik aşevi, evinden çıkamayan yaşlılarımızın kapısına kadar 3 öğün yemek götürmüştü.

 

Müge Anlı ve Dostları İzmir’de! Depremzedeler için Mobil Aşevi iş başında ile ilgili etiketler Müge Anlı Kızılay İzmir aşevi Müge Anlı ve Dostları depremzedeler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.