Müge Anlı ücretsiz tablet başvuru formu! Bedava tablet nasıl alınır?

Müge Anlı ücretsiz tablet başvuru formu! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, ihtiyacı olan aileler ve öğrenciler için ücretsiz tablet dağıtımının yapılacağından söz etti. Peki, Müge Anlı bedava tablet nasıl alınır? İşte detaylar...

Müge Anlı ücretsiz tablet başvuru formu! MEB tarafından başlatılan ücretsiz tablet kampanyasına Müge Anlı’da destek verdi. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’de bundan bahseden Müge Anlı, ihtiyacı olan ailelere Gücümüz Yeter adlı kampanya doğrultusunda ücretsiz tablet imkanı sunulacağından bahsetti. Peki, Müge Anlı ücretsiz tablet nasıl alınır?

Sevilen sunucu Müge Anlı bu kez de ihtiyacı olan aileler ve öğrencilere ücretsiz tablet dağıtımı konusunda yardımcı olunacağından söz etti. Pandemi sürecince bazı sınıfların ders başı yapması sonrasında evlerinden uzaktan eğitime devam eden öğrenciler için ücretsiz tablet dağıtımı yapılacağı belirten Müge Anlı programda bir duyuru gerçekleştirdi.

Daha öncesinde Gücümüz Yeter adlı programda da insanlara destek vermekten geri kalmayan Müge Anlı bu kez de aileler ve öğrenciler için ücretsiz tablet kampanyasını başlattı. Sizlerde aşağıdaki link üzerinden Müge Anlı ücretsiz tablet başvuru formunu doldurarak istekte bulunabilirsiniz.

MÜGE ANLI ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Müge Anlı programının telefon numarası :0212 639 42 63

Müge Anlı mail adresi: tatlisert@mugeanli.com.tr

Müge Anlı ücretsiz tablet başvuru formu! Bedava tablet nasıl alınır? ile ilgili etiketler Müge Anlı Ücretsiz Tablet Bedava tablet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.