Müge Anlı Aleyna Çakır olayında suçlamalara cevap verdi! "Benim hakkımda da Allahsız demişssiniz"

Müge Anlı Aleyna Çakır olayında suçlamalara cevap verdi! "Benim hakkımda da Allahsız demişssiniz" Dün gece Ümitcan'ın annesinin ani ölümü ile suçlanan Müge Anlı yayında konuştu ve durumun onunla bir ilgisinin olmadığını söyledi. Müge Anlı suçlamalara cevap verdi! "Benim hakkımda da Allahsız demişssiniz"

Müge Anlı'nın 18 Eylül Cuma günü yayında Ümitcan'ın annesinin ölü olarak bulunması hakkında suçlanan Müge Anlı bunu kabul etmeyip "Ben gazeteciyim. Ben tarafsızım. Kalbim nereye doğru gitmemi söylüyorsa oraya gidiyorum. Ne kadar tehdit ederse etsin. Ne kadar yıldırmaya çalışırsa çalışsın yılmayacağım" dedi.

Müge Anlı canlı yayında çok üzüldüğünü ama kadını tanımadığını adını ve fotoğraflarını yayında göstermediğini söyledi. 3,5 aydır tüm medya kuruluşlarında olan bir durumken soruşturmanın başladığı sırada ölmesinin trajik olduğu düşünülüyor. Bir ormanda ölü olarak bulunan anne ağızında maske ve yanında poşetler olduğu söylendi. Silah ile tek el ateş ile ölen annenin ölümünün cinayet mi? Yoksa intihar mı olduğu merak ediliyor? 

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Müge Anlı'nın programına bağlanarak sesler duyduğunu ve bir erkeğin intihar ettiğini düşünerek silah sesini duyduktan sonra dışarı çıkmış. Yayına bağlanan şahıs "Olay yerinde bir erkek gördüm ve silah sesi duydum" dedi. Aynı zamanda olay yerinin uzak ve yürüyerek oraya gidilemiyeceğini söyledi. Beyaz Sedan bir araça birinin binip uzaklaştığı görülmüş. Yayına bağlanan başka biri siyah bir Sedan araçla bir kadın ve adma araçtan indi bir süre sonrada başka bir beyaz Sedan araçlada o iki kişi alındığını iddia etti.

"BENİM HAKKIMDA DA ALLAHSIZ DEMİŞSİNİZ"

"Benim hakkımda da Allahsız demişssiniz. Bende gidip intihar ediyim o zaman! Öyle iş mi olur? Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

Aleyna Çakır'ın abisini arayarak "Bizden bir can gitti sizden de bir can gidicek" diye tehdit etmişler.

Müge Anlı konuştu!

Müge Anlı Aleyna Çakır olayında suçlamalara cevap verdi! "Benim hakkımda da Allahsız demişssiniz" ile ilgili etiketler ATV Müge Anlı 18 Eylül 2020 Müge Anlı'dan cevap ne dedi Ümitcan uygun annesi neden oldu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.