Müge Anlı son dakika! Şiar Kılıç öldürüldü mü? Katil anne Gülizar mı?

Müge Anlı son dakika! Şiar Kılıç öldürüldü mü? Katil anne Gülizar mı? Son iddialara göre anne Gülizar doktora iki saat önce oğlunun öldüğünü söylemiş. Şiar Kılıç'ın ölümü hakkındaki bilgileri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde...

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç öldürüldü mü? Samet Kılıç'ın çocuğunun Gülizar Amanet ve Hami Kıcı tarafından öldürüldüğünü iddia etmesi üzerine araştırılan bu dava da son gelişmeleri sizler için araştırdık. Nisan ayında haytını kaybeden Şiar Kılıç'ın şaibeli ölümü hakkında araştırm yapan Müge Anlı röportaj yaptıkları bir doktor'un söyledikleri gündeme bomba gibi oturdu.

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç öldürüldü mü? Şiar Kılıç olayında son durum

26 Nisan'da doktorun şeker tedavisi için içeri girdiğinde Hami Kıcı'nın kendini kaybetmiş gibi ağladığını söyledi. Bunun üzerine hastalığının tedavi edilebiliceğini söyleyen doktor neden ağladığını sormuş. Gülizar doktora iki saat önce oğlunun öldüğünü Hami'ninde bu yüzden ağladığını söylemiş. Müge Anlı'nın soruları karşısında ben zaten biliyordum ölüceğini diyen Gülizar Amanet net bir cevap veremedi.

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç öldürüldü mü? Şiar Kılıç olayında son durum

GÜLÜZAR EMNAT'İN TEYZESİNİN İDDİALARI

İddiaların odağındaki isim Hami Kılıç ile ilgili bir diğer iddia ise Gülizar Emnat'in teyzesi Sevim'den geldi. Canlı yayına bağlanan Sevim Hanım, 9 bin TL değerindeki bileziğini alan Hami'ye "Hami bileziğimi neden aldın. Kaç kere vurdun bana?" diye sorular sordu. Daha sonrada kendisine tekme atıp boğazını sıktığını söyledi ve Gülüzar Emanet'in kendisine "Hami, Şiar'ın kafasına odunla vurduğu için öldü" dediğini iddia etti.

Müge Anlı son dakika! Şiar Kılıç öldürüldü mü? Katil anne Gülizar mı? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert ATV Müge Anlı 24 Ağustos Şiar Kılıç Şiar Kılıç'ı kim öldürdü Şiar Kılıç nasıl öldü ne olmuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.