Müge Anlı sinirden duvarlara vurdu! Fatma'nın yalanları ortaya çıkınca tüm salon kıpkırmızı oldu!

ATV'nin milyonları ekrana kilitleyen yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında artık işler iyice çığrından çıktı. Kardeşinin ölümü sonrası programa katılan Fatma Karadağ, sevgilisinin kardeşini öldürdüğünü açıklamıştı. Müge Anlı, Fatma Karadağ'ın sözleri sonrası sinirden deliye döndü.

Müge Anlı, ATV'de yayınlanan programın bugünkü bölümünde Fatma Karadağ'ın açıklamaları sonrası sinirden duvarları dövdü. Geçtiğimiz gün sevgilisinin kardeşini öldürürken neler yaptığını açıklayarak milyonlarca izleyiciyi dumura uğratan Fatma Karadağ, "Etrafta komşu yoktu. Kardeşimi öldürdükten sorna pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Her gün kokmasın diye onu bir güzel yıkıyordu. Beni de bir süre dışarı gönderdi. Meğer o sırada kardeşimi halıya sarmış, gidip gömmüş" sözleri sonrası yeni detaylar da ortaya çıktı.

 MÜGE ANLI SİNİRDEN DUVARLARI DÖVDÜ!

Kardeşinin ölümüne ait detayları anlatmaya devam eden Fatma, kardeşinin ölmeden 15 gün önce hiçbir şey yememeye başladığını söyledi. Giriş kapsının önünde onu beklediği söyleyen Fatma'ya tepkiyi ise Rahmi Özkan gösterdi. "Sen insanlıktan nasibini almamışsın! Senin kardeşin o" dedi.

DJ Gezgin Mehmet kimdir? Müge Anlı Mehmet Karahan olayı nedir?

Müge Anlı ise bu arada söze karışarak Rahmi Özkan'a destek oldu. Müge Anlı,"Geç bunları artık Fatma! Yalan söyleme! Kardeşin orada ölürken sen hiç Metin'e çıkışmadın mı? İstesen sen orada musluğu çıkartır yine de kardeşine yardım ederdin" diye bağırark Fatma'yı susturdu.

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Fatma Karadağ hakkında korkunç ihbar! Kafatası  Mehmet Karahan'a mı ait?

METİN'İN BAŞKA KADINLARLA FOTOĞRAFI OLAY OLDU!

Öte yandan Metin'in farklı kadınlarla fotoğrafları ekrana gelmesi bardağı taşıran son damla oldu. Fatma Karadağ, Metin Bey'in kendisni aldattığını söyleyerek, sürekli başka kadınlarla birlikte olduğunu söyledi. Kadınlara ilaç içirip çıplak fotoğraflarını çekiyor daha sonrasında şantaj yaptığı iddia edilen çiftin ekran macerası devam ediyor.

Müge Anlı sinirden duvarlara vurdu! Fatma'nın yalanları ortaya çıkınca tüm salon kıpkırmızı oldu! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert fatma karadağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.