Şiar'ın ölümünde korkunç iddia! Hami Kıcı taciz mi etti?

Şiar Kılıç nasıl öldü? Müge Anlı programında Şiar Kılıç'ın ölümü ile ilgili yaşanan gelişmeler herkesi şoke etti. Şiar Kılıç'ın annesi milyonlar önünde korkunç gerçeği açıkladı. 9 yaşındaki Şiar'a ölümünden önce bir sopa ile cinsel tacizde bulunulduğunu söyledi. Bu itiraf üzerine savcılık emriyle polisler stüdyoya gelip Hami Kıcı ve Gülizar Amanet'i tutukladı.

26 Ağustos Müge Anlı yayınında bugün programda dünki yayının ardından Gülizar Amanet ile 2 saat konuşan Müge Anlı Gülizar Amanet itira ettiği şeyleri açıkladı. Hami Kıcı Şiar Kılıç'a vuruyormuş. Şiar Kılıç'ın yemek yerken ağızından salya aktığından ve Hami'nin oğluyla anlaşamadığından diğer evde tek başına yemek yiyormuş.

"Biz hastaneye Şiar öldü diye gitmiştik."

Gülizar Amanet Hami Kıcı'nın üstüne işediği için Şiar'ı çivili sopa ile dövdüğünü söyledi. Daha sonrada Hami'nın itarazı ardından Gülizar iddiasını değiştirdi. Hami'nin Gülizar'a sopayla vururken Şiar'ın elinede çiviler battığını iddia etti.

Şok gelişme! Şiar Kılıç nasıl öldü?

Hami Kıcı yanlışlıkla Şiar'ı öldürdü diye şekeri yükselmiş. Hastaneye gidip doktorla konuştuklarında Gülizar Amanet Şiar Kılıç'ı öldü zannediyormuş. Hami Kıcı'nın tehditleri yüzünden Gülizar hastanede "Doktora bunu anlatarak belki bir tüyo verip çocuğumun ve diğer kızların hayatını kurtarırım diye düşünüyordum" dedi.

Hami Kıcı bu iddialar karşısında sinirlenip Gülizar'a "Beni bir daha arama" diyerek stüdyoyu terk etti.

HAMİ KICI'IN TACİZ İDDİASI HERKESİ ŞOK ETTİ!

Şiar Kılıç'ın annesi milyonlar önünde korkunç gerçeği açıkladı. 9 yaşındaki Şiar'a ölümünden önce bir sopa ile cinsel tacizde bulunulduğunu söyledi. Bunu duyanlar stüdyoda buz kesti.

CANLI YAYINDA TUTUKLAMA EMRİ!

Gülizar Emanet'in yaptğı itirafların ardından Sakarya savcılığından gelen talimat ile Müge Anlı'nın sunduğu programa gelen polisler Hami Kıcı ve Gülizar Emanet'i tutuklayarak emniyete götürdü.

Şiar'ın ölümünde korkunç iddia! Hami Kıcı taciz mi etti? - Resim : 2

Şiar'ın ölümünde korkunç iddia! Hami Kıcı taciz mi etti? ile ilgili etiketler Müge Anlı 26 Ağustos Şiar Kılıç Şiar Kılıç nasıl öldü kim öldürdü ne olmuştu Gülizar Amanet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.