Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok?

Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Hafta iç her gün 10:00-13:00 saatleri arasında ATV ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yayınlanmıyor. Müge Anlı'nın yayınlanmadığını gören vatandaşlar internette Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok, neden başlamadı, Müge Anlı neden yayınlanmıyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Merak edilen tüm bu soruların yanıtları haberimizde. Peki Müge Anlı neden yok? Sezon finali mi yaptı? İşte yanıtı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok 28 Haziran? Ekranların sevilen ismi Müge Anlı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün saat 10:00'da başlamadığını gören vatandaşlar konuyu araştırmaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok, neden başlamadı, sezon finali ne zaman, Müge Anlı neden yayınlanmıyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Müge Anlı neden yok? İşte yanıtı...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NEDEN YOK?

ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı, yeni bir program ile ekranlarda olacak. Müge Anlı yine ATV ekranlarında yayınlanacak olan Güven Bana isimli programın sunuculuğunu yapacak. 27 Haziran Perşembe günü yayın hayatına başlayacak olan Güven Bana programının sunucu koltuğunda Müge Anlı yer alıyor.

Müge Anlı’nın sunumunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise 21 Haziran günü bir süre ekranlara veda edecek. Müge Anlı’nın en beğenilen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, sezon finali yapacak ve bir süre ekranlarda olmayacak. Ancak Müge Anlı ekranlarda olmaya devam edecek. Müge Anlı yeni başlayacak olan Güven Bana adlı programın sunuculuğunu yapacak. Müge Anlı’nın Yeni Projesi Güven Bana! Müge Anlı gündüz kuşağında sunduğu programı sezon finali yapacak olmasına rağmen ekranlara veda etmiyor.

27 Haziran Perşembe günü ilk bölümüyle ATV ekranlarında olacak olan Güven bana programının sunuculuğunu Müge Anlı yapacak. Güven Bana isimli programda iki yarışmacı birbirine güvenerek yarışmak zorunda. Ayrıca yarışmacıların yakınları da programda olacak ve onlara taktik verecek. Yarışmacılara ilk olarak sorunun bir bölümü verilecek ve yarışmacılar kolay, orta ve zor soruları seçecek ve soruya göre para miktarı artacak. 3 hatalı cevap veren yarışmacı ödül alamayacak. Sorular ilerledikçe para miktarı da artacak ve yarışmacılar yakınlarından taktik alabilecek. İsteyen yarışmacı butona basarak diğer yarışmacıyı ekarte ederek paranın sahibi olabilecek.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı (d. 19 Aralık 1973, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi.

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir. Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır. Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı ATV’de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.