Müge Anlı neden yok? 6 Nisan Müge Anlı neden yayınlanmadı?

Müge Anlı neden yok? Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert her gün ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün neden yayınlanmadığı izleyiciler taarfından merak konusu oldu. Peki, Müge Anlı neden yok? 6 Nisan Müge Anlı neden yayınlanmadı? Detaylar haberimizde...

Müge Anlı neden yok? ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert her gün izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Sabah kuşağındaki programın bugün neden yayınlanmadığı merak edilip araştırılmaya devam edilmektedir. Birçok kişi Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bitip bitmediğini merak ediyor. Peki, Müge Anlı neden yok? 6 Nisan Müge Anlı neden yayınlanmadı? Detaylar haberimizde...

MÜGE ANLI NEDEN YOK?

Koronavirüsü önlemleri kapsamında pek dizi ve program ekran macerasına verdi, bunlardan biri de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu. En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine 2020 sezonunun en çok konuşulan bölümleri yayınlanıyor. Müge Anlı yeni bölümleri için ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Müge Anlı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı biyografisi - Haberler

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.