Müge Anlı neden ağladı? Büşra Büyükşen gerçekleri saklıyor mu?

Türkiye’nin konuştuğu Metin – Necla Büyükşen cinayetinde Müge Anlı gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Çiftin oğulları Osman Büyükşen canlı yayında sinir krizi geçirerek ekran başındaki izleyenlerde gözyaşlarını tutamadı. Peki, Müge Anlı neden ağladı?

Türkiye’nin gündemi bir anda Metin – Necla Büyükşen cinayetine çevrildi. Anne ve babasının katilini bulmak adına Müge Anlı’ya gelen Doktor Osman Büyükşen, olayın tek görgü tanığı kız kardeşi Büşra Büyükşen'le karşı karşıya geldi. Büşra Büyükşen'in gerçekleri sakladığından şüphelenen Osman Büyükşen, kız kardeşine sorulan sorular izleyenleri de şok etti.

Çiftin şüphelerin odağındaki bir diğer oğlu Uğur Büyükşen'in eşi Betül Büyükşen de Müge Anlı’nın canlı yayınına katıldı. Büşra Büyükşen, "Yengemin gönül ilişkisi olabilir. Belki babam bunu fark etmiştir, bilmiyorum" sözleri sonrasında canlı yayına bağlanan yenge Betül Büyükşen, kendisi hakkındaki iddiaları yalanladı.

Müge Anlı neden ağladı? Büşra Büyükşen gerçekleri saklıyor mu?

BÜŞRA BÜYÜKŞEN’İN GERÇEKLERİ SAKLIYOR MU?

Betül'ün babası Muammer Büyüktorcan'ın canlı yayına bağlanmasıyla çiftin oğlu Osman Büyükşen bir anda sinir krizi geçirerek gözyaşlarını tutamadı. Büyüktorcan'ın sözleri karşısında anne ve babasının katilini aramak için her yolu denediğini söyleyen Osman Büyükşen'in sözleri Müge Anlı'yı da ağlattı. Müge Anlı, Osman Büyükşen'e sarılarak acısını paylaştı.

Gözyaşlarına boğulan acılı evlat süreçle ilgili yaşananlardan bahsetti. Olayla ilgilenen yetkililerin hatalar yaptığını belirten Büyükşen, "Ben her şeyi bırakıp annemin babamın katillerini aramak için istifa etmek istedim. Pandemi yüzünden istifa edemedim. Her şeyden vazgeçtim" dedi.

Müge Anlı neden ağladı? Büşra Büyükşen gerçekleri saklıyor mu? ile ilgili etiketler Müge Anlı büyükşen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.