Müge Anlı ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ne zaman başlıyor? ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümü ne zaman?

Müge Anlı ne zaman başlıyor? ATV ekranında gündüz kuşağının en heyecanlı programı olan Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünün ne zaman geleceği merak ediliyor. Birçok davanın suçlusunu ortaya çıkaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı koronavirüs nedeniyle çekimlerini durdurmak zorunda kalmıştı.

Müge Anlı ne zaman başlıyor?

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ülkemizdeki salgın sebebiyle yayınlarına ara veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. 24 Ağustos 2020 Pazartesi gününden itibaren yeni konu ve konukları ile başlayacak olan Müge Anlı için geri sayım başladı. 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat 10.00'da ATV ekranlarında başlıyor.

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.