Müge Anlı Narin Çakırbeyli kimdir bulundu mu? Aşk dörtgeni!

5 yaşındaki oğluyla birlikte kaybolan 5 çocuk annesi Narin Çakırbeyli'den 11 gündür haber alınamıyordu. Fakat bugün canlı yayına bağlanan bir adam Narin Çakırbeyli’nin yanında olduğunu açıkladı. 

Canlı yayına bağlanan Rıfat eski eşi skandal açıklamalara imza attı. Narin Çakırbeyli kaybında flaş gelişmeler yaşanıyor. Rıfat’ın eski eşi Beyhan hanım canlı yayına bağlanarak “Kocam benim maaşımı yedi ve Narin beraber yanıma gelerek ‘seni istemiyorum’ dedi. 3 aylık hamileyken beni ortada bıraktı.” ifadelerini kullandı.

RIFAT: “O ÇOCUK BENDE DEĞİL”

Beyhan hanım ile yaşadığı ilişki hakkında konuşan Rıfat “O çocuk benden değil ben sadece çocuğu kimliğini üzerime aldım.” dedi. Bu laflara karşı olarak Beyhan Hanım “Bu adam sahtekar, ben DNA testi yaptırdım bu çocuk Rıfat’tan dedi.

Müge Anlı Narin Çakırbeyli kimdir bulundu mu?

Narin Çakırbeyli son olarak bir adama kaçtığı ve çocuğu ile birlikte yeni bir hayat kurduğunu söyledi. Bu gelişme hakkında konuşan kocası Rıfat “eşime büyü yapıldı” dedi. Canlı yayına bağlanan adam ise “Ne büyüsü kardeşim eşin senden kaçtı” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Narin Çakırbeyli kimdir bulundu mu? Aşk dörtgeni! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.