Müge Anlı mini eteğiyle ağızları açık bıraktı!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali yaptı. Ekip arkadaşları için sahneye çıkıp şarkılar söyleyen Müge Anlı mini eteğeiyle görenlerin ağızlarını açık bıraktı.

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sezon finali yaptı. Yıllardır yapımda emeği geçen ekip arkadaşlarıyle birlikte sezon finali kutlamasına katılan ünlü sunucu, söylediği şarkılarla herkesi mest etti.

Müge Anlı ve ekibi geçen bir yılın ardından stres attı. Güzel sesiyle sosyal medyada gündem olan sunucu Müge Anlı, şarkı söylediği anları “Sezon finali eğlencesi, müziksiz olur mu?” notuyla paylaştı.

Bütün ekibin sezon finali yemeğinde buluştuğu akşamda eğlenceli anlar yaşandı.

Başarılı sunucunun sezon finali eğlencesinde giydiği mini etek dikkatlerden kaçmadı. Müge Anlı'nın giydiği mini eteği görenlerin ağzıları açık kaldı.

Müge Anlı in grey over the knee boots - YouTube

Başarılı sunucunun paylaşımı, kısa süre içinde çok sayıda izlenme ve beğeni aldı. Sosyal medyada hızla yayılan videoya, “Sanatçılara taş çıkarır”, “Hayran olmamak elde değil” gibi yorumlar yapıldı.

Müge Anlı, atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sezon finali  yemeğinde Kıskanırım Seni Ben şarkısını söyledi

Müge Anlı mini eteğiyle ağızları açık bıraktı! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Müge Anlı müge anlı mini etek mini etek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.