Müge Anlı Mervenur Polat olayı nedir?

Müge Anlı’da aranan Mervenur Polat olayı soruşturulmaya devam ediyor. 20 yaşında olan Mervenur Polat’a dört aydır ulaşılamıyor. Son gören kişi Gökhan Hamurcu Mervenur'un tecavüze uğradığını iddia ediyor. Peki, Müge Anlı Mervenur Polat olayı nedir, ne oldu detaylar haberimizde.

Müge Anlı’da aranan Mervenur Polat olayı nedir, 20 yaşındaki kıza ne oldu araştırılıyor. Antalya Kepez’de 4 ay önce kaybolan ve o günden beri haber alınamayan bir çocuk annesi Mervenur Polat’a çıkan aile üyeleri 20 yaşındaki Mervenur Polat’ı arıyor. Eşi ile boşandıktan sonra ailesiyle yaşamaya başlayan Mervenur Polat, bir otelde çalışmaktaydı. D.B. adlı sevgilisi olduğu bilinen Mervenur'a ulaşılamamaktadır.

Müge Anlı’da Mervenur Polat olayı nedir?

Müge Anlı’nın araştırdığı Mervenur Polat olayı nedir merak ediliyor. 20 yaşındaki bir çocuk annesi Mervenur Polat 19 Ekim 2020 günü madde almak için gittiği bir iş hanından sonra bir daha bulunamadı. Gittiği iş hanında ne gördüğü ve başına ne geldiği araştırılıyor.

Müge Anlı Mervenur Polat olayı nedir? 20 yaşındaki Mervenur Polat’a ne oldu?

Bugün ki yayına katılan Mervenur Polat’ı en son gören kişiler İbrahim Halil Şahin, Ferdi Tanrısevdi ve 32 yaşındaki Gökhan Hamurcu’nun 20 yaşındaki kıza o gün ne olduğu hakkında sorular soruldu. İş hanında tecavüze uğramış olabileceği iddialarının da ortaya bu korkunç olayda Mervenur Polat’ın cinayete kurban gittiği şüpheleri ortaya çıkıyor.

Müge Anlı Mervenur Polat olayı nedir? 20 yaşındaki Mervenur Polat’a ne oldu?

En son iş hanına girdiği sırada Mervenur’u ağlarken ve yanında Cüneyt isimli biri ile gören Gökhan H. Kortuğu için balkondan atladığını söyledi. Gökhan Hamurcu Müge Anlı’ya “Mervenur ile birlikte belki beni de öldürecekti” dedi. 20 yaşındaki kızın başına ne geldiği ve nerede olduğu merak ediliyor. Ardından kısa süre sonra Gökhan Hamurcu "Öldürebileceğini tahmin etmedim" dedi. Gökhan Hamurcu'nun ne sakladığı merak ediliyor.

Müge Anlı Mervenur Polat olayı nedir? ile ilgili etiketler Müge Anlı Mervenur Polat ne oldu? öldürüldü mü bulundu mu olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.