Müge Anlı kimdir? Müge Anlı'nın hastalığı ne?

Özellikle son günlerde kilo kaybı yaşayan, iş yoğunluğundan dolayı sağlığıyla alakalı açıklamalar yapan Müge Anlı korkuttu. Peki, Müge Anlı kimdir? Müge Anlı’nın hastalığı nedir?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’nın hastalığı sosyal medyada gündem oldu.

Müge Anlı Kimdir?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı’nın babası İhsan Anlı’dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Müge Anlı, yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi’nde hukuk üzerine yapmıştır. 1998 yılında Burhan Akdağ ile evlenen Anlı eşinden 2008 yılında boşanmış ve bu evliliğinden Lidya adında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Dobra Dobra adlı magazin programında televizyon kariyerine ilk adımını atan Anlı, bir sezon sonra Pakize Suda‘yla Kanal D’de çalışmaya başlamıştır. Daha sonra magazini bırakarak ATV ekranlarında Tatlı Sert adlı bir tartışma programının sunuculuğunu yapmaya başlamıştır.

Müge Anlı kimdir? Müge Anlı'nın hastalığı ne?

Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler konu olarak ele alınır, işleyeni belli olmayan cinayetler aydınlatılmaya çalışılır. Bu programa devam ederken diğer yandan da 2010 sezonunda ATV’de; bazı olaylardan ötürü yakınlarıyla görüşemeyen, birbirini bulamayan kişilerin konuk edildiği “Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı hazırladı ve sundu.

Müge Anlı, 11 yıldır devam ettiği Tatlı Sert programıyla sabah kuşağının en popüler programları arasında yer etmiş, televizyon programcılık tarihinin en başarılı ve yüksek reytingli yapımlarından biri olmuştur.

2019 yılının yazında ATV ekranlarında yayınlanan Güven Bana isimli yarışma programını sunmuştur. Hem gazeteci hem hukukçu kimliğiyle yaptığı her programda başarıyı elinden bırakmayan Müge Anlı’nın daha çok uzun süre televizyonda yer almaya devam edecektir.

Müge Anlı canlı yayında şeker hastası olduğunu söylemiştir.

Müge Anlı kimdir? Müge Anlı'nın hastalığı ne? ile ilgili etiketler Müge Anlı müge anlı hastalığı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.