Müge Anlı'daki Kebriye Hanım kim?

Müge Anlı'daki Kebriye Hanım kim? ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in başarılı sunucusu Müge Anlı başarılı bir şekilde programını yürütmeyi sürdürüyor. Müge Anlı'nın sağ kolu ise Kebriye Hanım. Her işine koşturuyor, programın görünmeyen kahramanı. Peki kimdir bu sürekli adını duyduğumuz Kebriye Hanım? Kaç yaşında? İşte Müge Anlı'nın sağ kolu Kebirye Hanım ve hakkında her şey...

Müge Anlı'daki Kebriye Hanım kim? Ekranların reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in başarılı sunucusu Müge Anlı'nın en büyük destekçisi Kebriye Hanım. Müge Anlı'nın sağ kolu olan Kebriye Hanım'ın ismini her gün duyuyoruz fakat hakkında çok az şey biliyoruz. Biz de bu konuyu inceledik ve hakkında edindiğimiz bilgileri haberimize ekledik. Peki Müge Anlı'daki Kebriye Hanım kim? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Müge Anlı'daki Kebriye Hanım kim?

MÜGE ANLI'DAKİ KEBRİYE HANIM KİM?

Müge Anlı canlı yayınında sıkça adı geçen Kebriye, Müge Anlı'nın ekibinden yetkili bir isim. Başka bir deyişle Müge Anlı'nın sağ kolu. Kebriye Hanım başarılı ve azimli çalışması sayesinde Müge Anlı ekibindekilerden sorumlu kişidir.

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Lisans eğitiminin ardından akademik kariyerine devam etmek isteyen Anlı, Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yapmıştır.

Bir kız çocuğu sahibi olduğu Burhan Akdağ'dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen güzel sunucu, Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir.

Müge Anlı'daki Kebriye Hanım kim? ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.