Instagram'da Müge Anlı şoku! Müge Anlı Instagram adresi nedir?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, yıllar sonra ilk defa sosyal medya devi Instagram’da hesap açtığını duyurdu. Kısa zamanda Müge Anlı’nın Instagram’da takipçisi 1 milyonu aştı. İşte Müge Anlı’nın Instagram hesabı...

ATV ekranlarının sevilen ve yakından izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını esnasında Müge Anlı’dan şok eden bir açıklama geldi. Her daim sosyal medyadan haz etmediğini söyleyen Anlı sonunda kendisinin de bu kuralı çiğneyerek Instagram’da kişisel sosyal medya hesabı açtığını izleyenlerine duyurdu.

Yıllarca sosyal medyaya karşı her zaman mesafeli durduğunu söyleyen Müge Anlı, Isntagramda’da 'Müge Anlı Official' adıyla açılan hesabın kendisine ait olduğunu söyledi. Kısa zaman zarfında Müge Anlı’nın Instagram’daki takipçi sayısı milyonları aştı.

Instagram'da Müge Anlı şoku! Müge Anlı Instagram adresi nedir?

Müge Anlı canlı yayındaki ilk açıklamasında, "Takip edenleri ben de takip edip, beğenmek istiyorum" deyince hayranları sosyal medyada kendisine büyük bir ilgi gösterdi. Kişisel sosyal medya hesabında programda yaşanan olaylara da yer verdiği gözlemlenen Müge Anlı’nın sadece 5 günde 1,5 milyonu aşkın takipçi kazanması kendisine gösterilen ilginin ne kadar yoğun olduğunun da bir işareti haline geldi.

Müge Anlı’nın yakın arkadaşlarından biri olan ve her fırsatta kendisine destek veren Zahide Yetiş’te “Nihayet Can Arkadaşım Instagram'da @mugeanliofficial Tek ve Gerçek Sayfasıdır... Takip Edin” paylaşımında bulundu.

Instagram'da Müge Anlı şoku! Müge Anlı Instagram adresi nedir? - Resim : 2

Müge Anlı, yıllardır birlikte canlı yayın yaptığı Avukat Rahmi Özkan ve Prof. Dr. Şevki Sözen ile çektirdiği pozu da takipçilerinin beğenisine sunmuş oldu.

Müge Anlı, sosyal medyada https://www.instagram.com/mugeanliofficial/ hesabını kullanmaktadır.

 

Instagram'da Müge Anlı şoku! Müge Anlı Instagram adresi nedir? ile ilgili etiketler Müge Anlı Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.