Müge Anlı'daki Sinan'ın tecavüz ettiği çocuğu nasıl kandırdığı ortaya çıktı: Bana yardım eder misin?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Arife Gökçe'nin kaybının baş şüphelisi Sinan Sardoğan, 12 yaşındaki çocuğa tecavüz ettiği için tutuklandı. Sinan Sardoğan'ın 12 yaşındaki A.A.'yı nasıl kandırdığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Tokat'ın Almus ilçesinde ocakta yemeğini bırakarak evden çıkan ve bir daha geri dönemeyen Arife Gökçe'nin şüpheli kaybı gündeme gelmişti. Olayın baş şüphelisi olan Sinan Sardoğan'ın kendisinden yaşça büyük kadınlara cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkmıştı. Canlı yayına bağlana kişiler Sinan Sardoğan'ın tacizleri yüzünden şehir değiştirmek zorunda kaldıklarını anlattı. Sinan Sardoğan'ın 12 yaşındaki Suriye uyruklu A.A.'ya 2018 yılında cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Mağdur olan A.A. kendisine tecavüz eden Sinan'ı televizyonda görünce ihbar etti. İhbar üzerine Sinan Sardoğan tutuklandı. Sinan'ın küçük çocuğu nasıl kandırdığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Müge Anlı'daki Sinan'ın tecavüz ettiği çocuğu nasıl kandırdığı ortaya çıktı: Bana yardım eder misin?

Tokat'ta 65 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili televizyon programına çıkan Sinan S, Avcılar'da 2018'de çocuğa yönelik cinsel istismar suçunu işlediği gerekçesiyle tutuklandı.

Sabah'ın yaptığı haberde iddiaya göre, Firuzköy Mahallesi'nde 3 Ekim 2018'de o dönem 12 yaşında olan A.A. ve kardeşi M.A. evlerinin önünde oyun oynarken ismini 'Osman' olarak bildikleri 30 – 35 yaşlarında 1.70 boylarında mavi renkli kot pantolonlu birisi gelmişti. Gelen kişi iddiaya göre çocuklara şişe toplamaya yardım eder misiniz dedi.

Bunun üzerine çocuklardan A.A. ile metruk bir binada hamama benzeyen bir alana götürüp cinsel istismarda bulunmuş olayı kimseye söylemesi için ise tehdit etmişti.

PROGRAMA ÇIKINCA EŞKAL TESPİT EDİLDİ

Çocuk ve ailelerinin şikayeti üzerine o dönem Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada şüpheli şahsın kimliği bir türlü tespit edilemedi.

Ta ki Sinan Sardoğan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkana kadar. Yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına katılan kişinin eşkalini inceledi.

Müge Anlı'daki Sinan'ın tecavüz ettiği çocuğu nasıl kandırdığı ortaya çıktı: Bana yardım eder misin? - Resim : 2

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ekiplerce yapılan çalışmada, Arife Gökçe'nin Tokat'ın Almus ilçesinde kayıp olarak aranmasıyla ilgili televizyon programına katılan şüpheli Sinan Sardoğan'ın, eşkal bilgileri ve yapılan teşhisinde 2018'de Avcılar'daki cinsel istismar olayının faili olduğu belirlendi.

Bunun üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatla gözaltına alınan şüpheli, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı.

Müge Anlı'daki Sinan'ın tecavüz ettiği çocuğu nasıl kandırdığı ortaya çıktı: Bana yardım eder misin? - Resim : 3

ŞİŞE TOPLAMA BAHANESİYLE ÇAĞIRMIŞ

Konuyla ilgili olarak olayın yaşandığı dönemde İstanbul'da olmadığını iddia eden Sinan Sardoğan Metris cezaevine gönderildi.

Mağdur çocuğun olay gününe dair alınan ifadesinde, ''30 -35 yaşlarında ismini 'Osman' olarak bildiğim bir adam geldi. Bakkallara şişe sattığını yardım etmemizi istedi. Benimle gel yakında bir yerde şişe var dedi. Karanlık ve metruk bir binada hamama benzer bir yere götürdü.'' dedi. Mağdur çocuk Sinan'ın kendisini olanları kimseye anlatma diyerek tehdit ettiğini söylediği öne sürüldü.

Müge Anlı'daki Sinan'ın tecavüz ettiği çocuğu nasıl kandırdığı ortaya çıktı: Bana yardım eder misin? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Sinan Sardoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.