Müge Anlı ile Tatlı Sert'te sinir krizi geçiren Serkan Kıyak intihar etti

Eşi Zehra Kıyak'ın ortadan kaybolmasının ardından Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan Serkan Kıyak, canlı yayında sinir krizi geçirmişti. Eşi, pideci Gökhan’a kaçan Serkan Kıyak kendini astı.

Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatı Sert programına geçtiğimiz hafta katılan Serkan Kıyak, Uşak’ta kaybolan eşi Zehra Kıyak’ı aramak için canlı yayına katılmıştı. Eşinin başına bir şey geldiğinden şüphelenen Serkan Kıyak, eşinin Pideci Gökhan’a kaçtığını öğrenmişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te sinir krizi geçiren Serkan Kıyak intihar etti

Bunalıma giren Serkan Kıyak, 12 Aralık Pazar günü saat 12.00 sıralarında Uşak'taki evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleşen Kıyak veda etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te sinir krizi geçiren Serkan Kıyak intihar etti - Resim : 2

Yetiştirme yurtlarında büyüyen Serkan Kıyak’ın, Fatma Kıyak ile 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği ve bir yaşında çocuğu olduğu belirtildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te sinir krizi geçiren Serkan Kıyak intihar etti ile ilgili etiketler İntihar Müge Anlı İle Tatlı Sert serkan kıyak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.