Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mide bulandıran cinsel ilişki itirafı

ATV’de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, mide bulandıran cinsel ilişki itirafı geldi. Canlı yayında programa katılan bir kadın, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen kardeşinin cenazesi evdeyken sevgilisi ile ilişkiye girdiğini söyledi.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Karahan konusu masaya yatırıldı. Bir süredir sevgilisini katil olmakla suçlayan Fatma Karadağ, skandal bir itirafta bulundu.

Fatma Karadağ, sevgilisi için “Kardeşimin ölüsü tuvaletteyken benimle ilişkiye girdi. Beraber olmaya zorladı. Bunları yaptırdı. Ben yine sesimi çıkaramadım. Çünkü ağzımı yastıklara dayadı. Banyoda soğuk suların altında kaldım” dedi.

Kan donduran açıklamalarına devam eden Karadağ; sevgilisi Cemal Durmaz'ın maddi ve manevi tüm hayatlarını mahvettiğini, darp ederek kardeşinin ölümüne sebep olduğunu söyledi. Sevgilisinin kendisini dolandırıcılık faaliyetlerine de alet ettiğini ileri süren Karadağ, çıplak fotoğraflarını çektiği kadınlara Cemal Durmaz ile birlikte şantaj yaptıklarını itiraf etmişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mide bulandıran cinsel ilişki itirafı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert fatma karadağ Cemal Durmaz Mehmet Karahan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.