Müge Anlı'da yürekleri parçalayan olay! Zihinsel engelli eşini başka erkeklerle birlikte olması için zorladı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Aynure Hanım, zihinsel engelli ablası Elnare Kızmaz'ın 17 gündür kayıp olduğunu söylerek Müge Anlı'dan yardım istedi. Aynure Hanım, eniştesi Ahmet Kızmaz'dan şüphelendiğini söyledi. Canlı yayında ortaya atılan iddialar ise yürekleri parçaladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sinirleri zıplatan bir olay yaşandı. Programa katılan Aynure Hanım, zihinsel engelli ablasının kayıp olduğunu ve eniştesi Ahmet Kızmaz'dan şüphe duyduğunu söyledi. Şüphelerin odağındaki isim Ahmet Kızmaz'da yayına katıldı.

ZİHİNSEL ENGELLİ KADIN TECAVÜZE Mİ UĞRADI?

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyicinin anlattıkları mide bulandırdı. Ahmet Kızmaz'ın zihinsel engelli eşini dövdüğünü söyledi. Bununla da kalmadı, Ahmet Kızmaz'ın gece eve erkekler aldığını söyledi. Zihinsel engelli Elnare Kızmaz'ın tecavüze uğradığı iddia edildi.

Müge Anlı'da yürekleri parçalayan olay! Zihinsel engelli eşini başka erkeklerle birlikte olması için zorladı

İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

İddiaların odağındaki Ahmet Kızmaz ise söylenenleri reddetti. Karısının insanlardan para ya da yiyecek alması için dilendirdiği de iddia edildi. Elnare Kızmaz'ın ya kaçırıldığı ya da öldürüldüğü düşünülüyor. Olayla ilgili tek şüpheli isim ise Elnare Kızmaz'ın eşi Ahmet Kızmaz.

Elnare Kızmaz'ın kardeşi Aynure Hanım ise anlattıklarıyla herkesi bir kez daha şoke etti. Köy yerinde bir düğünde ablasının düşürüldüğünü ve engelli kadının korkudan altına yaptığını ifade etti. Duyduklarıyla kahrolan Müge Anlı, Elnare Kızmaz'ı bulmak için kolları sıvadı.

 

Müge Anlı'da yürekleri parçalayan olay! Zihinsel engelli eşini başka erkeklerle birlikte olması için zorladı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.