Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! 18 yaşındaki Hilal, 50 yaşındaki üfürükçüye kaçtı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran acılı Baltacı ailesi 16 gündür kayıp olan 18 yaşındaki kızları Hilal Baltacı'nın 50 yaşındaki üfürükçü Süleyman tarafından kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı'dan yardım istedi. Canlı yayına telefonla bağlanan Hilal'in söyledikleri izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir kayıp olayı gündeme geldi. Baltacı ailesi 18 yaşındaki kızları Hilal Baltacı'nın üfürükçü olduğu iddia edilen 50 yaşlarındaki Süleyman tarafından kaçırıldığını iddia etti. Canlı yayına telefonla bağlanan Hilal Baltacı ise kaçırılmadığını ve Süleyman'ın yanında kendi isteğiyle kaldığını söyledi. Hilal'in anlattıkları izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! 18 yaşındaki Hilal, 50 yaşındaki üfürükçüye kaçtı

''SÜLEYMAN BENİM MANEVİ BABAM''

Baltacı ailesi 16 gün önce Konya'da kaybolan kızları Hilal'in üfürükçü olduğunu söyledikleri Süleyman tarafından kaçırıldığını iddia etti. Yayına telefonla bağlanan Hilal, ailesiyle yüzleşti. Süleyman'ın yanında kendi isteğiyle kaldığını söyleyen Hilal, ‘’Babamın şimdi mi babalık yapası geldi? Süleyman’a kaçmadım. Süleyman’ın yanında güvendeyim. Babam bana babalık yapmadı, bende baba arayışına girdim. Süleyman benim manevi babam. Ailemle görüşmek istemiyorum. Biraz kafa dinlemek istiyorum. Gayet aklım başım yerinde.'' dedi. Hilal, ailesinin kendisine sürekli baskı uyguladığını söyledi.

Hilal'in ailesi Süleyman’ın resmi nikahla evli olduğunu iddia etti. Süleyman'ın imam nikahıyla eşlerinin olduğu da dile getirildi. Hilal Baltacı, üfürükçü Süleyman’ın 5. karısı mı oldu?

Hilal’in babası, ‘’Kızım sen beni neden burada suçluyorsun. Ben her zaman size kol kanat gerdim, yanınızda oldum. Ben seni almaya geldim, kızım ben senin arkandayım.’’ dedi.

Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı. Anlı, ‘’50 yaşındaki adam sana manevi babalık yapmıyor. Öz baban manevi babadan daha iyidir. Manevi baban seni buraya getirsin’’ dedi.

ÜFÜRÜKÇÜ YAYINA BAĞLANDI

İddiaların odağındaki Süleyman yayına telefonla bağlandı. Hilal’in annesi yayında sinir krizi geçirdi.

Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! 18 yaşındaki Hilal, 50 yaşındaki üfürükçüye kaçtı - Resim : 2

Süleyman ile Hilal’in dudak dudağa fotoğrafları ortaya çıktı.

Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! 18 yaşındaki Hilal, 50 yaşındaki üfürükçüye kaçtı - Resim : 3

Müge Anlı, ‘’Süleyman bey bu mu manevi babalık? Manevi babası mısınız? Ne babalığı, babalık böyle olmaz’’ dedi.

Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! 18 yaşındaki Hilal, 50 yaşındaki üfürükçüye kaçtı - Resim : 4

Süleyman, ‘’Hilal’in manevi destekçisiyim.’’ dedi. Hilal'in annesi Şerife, ‘’Kızımın beynini yıkamış. Kızım, ben senin yanındayım. Bırak gel o adamı.’’ dedi. Duruma sinirlenen Müge Anlı, ‘’Kimse o çocukları kolay yetiştirmiyor. Adamın tepesinin tasını attırmayın.’’ dedi. Hilal Baltacı, ''Benim maksadım Süleyman'a kaçmak değil, ailemden kaçmak.'' diyerek geriye dönmeyeceğini söyledi. Müge Anlı, Süleyman'a ''Beni tanıyorsanız bu çocuğu size bırakmayacağımı da biliyorsunuz.'' diyerek Hilal'i geri getirmesi gerektiğini söyledi.

Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! 18 yaşındaki Hilal, 50 yaşındaki üfürükçüye kaçtı - Resim : 5

 

Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! 18 yaşındaki Hilal, 50 yaşındaki üfürükçüye kaçtı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.