Müge Anlı'nın programında şaşırtan olay! Sosyal medya aşkı 35 bin eurosundan etti! ''Senin ayakkabından su içerim'' diyerek dolandırdı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 54 yaşındaki Renginar Ahmed'in 35 bin euroya mal olan sosyal medya aşkı damgasını vurdu. Sosyal medyadan tanıştığı Mehmet Sait için eşini ve 2 çocuğunu terkederek Bulgaristan'dan Antalya'ya gelen Renginar Ahmed'in anlattıkları karşısında Müge Anlı ve izleyiciler şaşkına döndü. İşte detaylar..

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 54 yaşındaki Renginar Ahmed, sosyal medyadan tanışarak aşk yaşadığı Mehmet Sait'in kendisini dolandırdığını iddia ederek programa başvurdu. Renginar Ahmed'in anlattıkları karşısında hem şaşıran hem de sinirlenen Müge Anlı, "İnternetten tanıştığın bir adama gidiyorsun. Adam seni orada kesse..." diyerek Ahmed'e tepki gösterdi. İşte detaylar...

Müge Anlı'nın programında şaşırtan olay! Sosyal medya aşkı 35 bin eurosundan etti! ''Senin ayakkabından su içerim'' diyerek dolandırdı

Müge Anlı programında Renginar Ahmed'i ağırladı. Sosyal medyadan tanıştığı adam için Bulgaristan'dan Antalya'ya gelen Renginar Ahmed'in anlattıkları Müge Anlı'yı bile şaşırttı. Renginar Ahmed, Antalya'ya geldiğinde fırıncı sevgilisi Mehmet'in boşanmasını söylediğini belirtip orada evlenme teklifi aldığını aktardı. Yaşananlara akıl sır erdiremeyen ünlü gazeteci Müge Anlı, dayanamayıp sert çıktı.

MÜGE ANLI ŞAŞKINA DÖNDÜ!

Müge Anlı "Anlamak istiyorum. 30 yılllık kocan, 2 çocuğun var. Facebook'tan Mehmet Sait Bey ile tanışıyorsun. Bulgaristan'dan kalkıp Antalya'ya geliyorsun. O da sana 'Boşan kocandan, ben Bulgaristan'a gelirim fırın açarım' diyor. Sen de bunun üzerine kocayı boşadın mı?" dedi.

Mehmet Sait Bey'in zor durumda olduğu için kendisinden yardım istediğini ve kredi çektirdiğini söyleyen Renginar Ahmed, sevgilisinin daha sonra borcunu ödeyeceğine söz verdiğini de belirtti.

"HİÇ Mİ KORKMUYORSUNUZ?"

Müge Anlı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

"Korkmuyor musunuz? Bak kocanı da geçtim. Hiç tanımadığın biri için Bulgaristan'dan Antalya'ya geliyorsun. Ben korkak mıyım yahu? Anlayamıyorum"

MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERDİ: "ADAM SENİ ORADA KESSE..."

Rengin Ahmed'in tanımadığı bir adam için Antalya'ya gelmesine akıl sır erdiremeyen Müge Anlı, "İnternetten tanıştığın bir adama gidiyorsun. Adam seni orada kesse..." diyerek tepki gösterdi.

"BENİ TATLI SÖZLERLE KANDIRDI"

54 yaşında olduğunu sözlerine ekleyen Rengin Ahmed Facebook'tan tanıştığı Mehmet Sait'in kendisine "Senin ayaklarından su içerim" dediğini söyledi. Tatlı sözlerle kandırıldığını ifade eden Ahmed'in sözleri sonrası stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Eşinden ilgi görmediği için kaçtığını söyleyen Rengin Ahmed, eşinden boşandıktan sonra tekrar Antalya'ya gittiğini söyledi.

Rengin Ahmed, canlı yayına bağlanan Mehmet Sait Bey ile yüzleşti. Rengin Hanım "Benim paramla kendine ev aldı" diyerek dolandırıldığını söylerken Mehmet Sait Bey ise iddiaları yalanladı.

 

Müge Anlı'nın programında şaşırtan olay! Sosyal medya aşkı 35 bin eurosundan etti! ''Senin ayakkabından su içerim'' diyerek dolandırdı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.