Kayıp olarak aradığı kızının evlendiği öğrenmişti! Öfkeden deliye dönen kadın stüdyoyu terk etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 28 yaşındaki kızı Hilal Karakuş’u aramak için başvuran Ayşe Polat, programa katılan damadı ve dünürü ile tanıştı. Öfkesi dinmeyen Polat, damadı ve dünürüne sitem etti. İki tarafın karşılıklı konuşması sırasında canlı yayına telefonla bağlanan Hilal Karakuş’un sözleri Ayşe Polat’ı öfkelendirdi.

Ayşe Polat, bir aydır haber alamadığı 28 yaşındaki kızı Hilal Karakuş’u aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Kızının evlendiğini öğrenen Ayşe Polat, şaşkına döndü. Kızının ondan habersiz ve izinsiz bir şekilde evlenmesine kızgın olan Polat, kızına canlı yayında sitem etti.

Kayıp olarak aradığı kızının evlendiği öğrenmişti! Öfkeden deliye dönen kadın stüdyoyu terk etti

STÜDYOYU TERK ETTİ

Ayşe’nin sitemleri üzerine damadı ve dünürü bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Ayşe Polat, damadı ve dünürü ile tanıştı. Canlı yayına telefonla bağlanan Hilal Karakuş, annesi Ayşe Polat ile 7 yıldır görüşmediğini ve bundan sonra da görüşmek istemediğini dile getirdi. Hilal, düğününe annesinin gelmesini istemediğini söyledi. Hilal’in sözleri üzerine öfkelenen Ayşe Polat, stüdyoyu terk etti.

Ayşe Polat, bir aydır haber alamadığı 28 yaşındaki kızı Hilal Karakuş’u aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Kızının evlendiğini öğrenen Ayşe Polat, şaşkına döndü. Kızının ondan habersiz ve izinsiz bir şekilde evlenmesine kızgın olan Polat, kızına canlı yayında sitem etti. STÜDYOYU TERK ETTİ Ayşe’nin sitemleri üzerine damadı ve dünürü bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Ayşe Polat, damadı ve dünürü ile tanıştı. Canlı yayına telefonla bağlanan Hilal Karakuş, annesi Ayşe Polat ile 7 yıldır görüşmediğini ve bundan sonra da görüşmek istemediğini dile getirdi. Hilal, düğününe annesinin gelmesini istemediğini söyledi. Hilal’in sözleri üzerine öfkelenen Ayşe Polat, stüdyoyu terk etti.

 

Kayıp olarak aradığı kızının evlendiği öğrenmişti! Öfkeden deliye dönen kadın stüdyoyu terk etti ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.