Müge Anlı ile Tatlı Sert programında flaş gelişme! Cinci hoca gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 18 yaşındaki kızı alıkoyan cinci hoca olayı konu olmuştu. Kendisine iftira atıldığını söyleyen sözde hoca ''10 yıldır erkek değilim'' şeklinde konuşmuştu. Sözde hocanın sahte muska yazarak insanlardan para aldığı öğrenildi. Yayını izleyen polis ekipleri harekete geçti ve 70 yaşındaki cinci hoca gözaltına alındı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 70 yaşındaki Kahraman Kurnaz, 18 yaşındaki Ayşenur Ataş'ı alıkoydu. İddialara göre, Kahraman muska yazıyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ayşenur'un babası Mehmet Ataş, ''Evimin her yerinde muska çıkıyor. Muska çıkara çıkara usandım. Bir tanesini de buraya getirdim. Evli ve 6 çocuk babası bu adam kızımı alıkoydu. Bu kişi önce benim eşimi kandırarak, annemin bana büyü yaptığını iddia etmiş ve önce 600, sonra 700 lira toplamda 10 binin üzerinde para alarak. Kendini hoca olarak tanıtıp kandırmış. Ben kızımı istiyorum. Eşim hala bu sözde hocaya inanıyor. Kızım bu adama kocam diye hitap ediyormuş. Kızım ne olur evine dön. Kızımın elinde görüntüleri varmış. Onu tehdit ediyorlar'' demişti.

GÖZALTINA ALINDI

Mehmet Ataş, canlı yayına evinde bulunan muskalardan birini getirdi. Müge Anlı muskanın içini açınca gerçek ortaya çıktı. Muska olduğu iddia edilen nesnenin içinde cips paket ve gazete kağıdı çıktı. Yayını izleyen polis ekipleri Kahraman Kurnaz'ı gözaltına aldı. Kurnaz, ''nitelikli dolandırıcılık'' suçlamasıyla savcıya ifade verecek.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında flaş gelişme! Cinci hoca gözaltına alındı

70 yaşındaki üfürükçü tarafından alıkonulan 18 yaşındaki Ayşenur Ataş bulundu ve stüdyoda ailesi ile kavuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında flaş gelişme! Cinci hoca gözaltına alındı - Resim : 2

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında flaş gelişme! Cinci hoca gözaltına alındı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.