Müge Anlı ile Tatlı Sert programına iki ödül birden

Araştırmacı gazeteci ve sunucu Müge Anlı'nın sunumuyla hafta içi her gün atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Proje Araştırma ve Geliştirme Topluluğunun bu yıl beşincisi düzenlendiği Vizyon Ödülleri’nde 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in başarılı sunucusu Müge Anlı, iki kategoride ödüle layık görüldü.

Müge Anlı “Yılın En İyi Kadın Sunucusu” seçilirken programı ise “Yılın En İyi Gündüz Kuşağı Programı” kategorisinde ödül aldı. Anlı bu ödülle birlikte üst üste beşinci defa En İyi Kadın Sunucu ödülüne hak kazanmış oldu.

Ödülünü üniversiteli gençlerden alan Anlı, “Gençlere güveniyor ve çok seviyorum. İyi ki varsınız.” diyerek teşekkür etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına iki ödül birden

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına iki ödül birden - Resim : 2

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına iki ödül birden ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert ödül Vizyon Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.