Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı müjdeli haberi verdi!

ATV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı büyük bir merakla araştırılıyordu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Müge Anlı ile Tatlı Sert programını ne zaman başlayacağını duyurdu. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? ayrıntılar haberimizde...

Cinayetlerin çözüldüğü ve kayıpların bulunduğu, ATV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in ne zaman başlayacağı büyük bir heyecanla araştırılıyor. Araştırmacı gazeteci kimliğiyle sessizlerin sesi olan Müge Anlı, yaptığı açıklamada Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon yayın tarihi hakkında bilgi verdi. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? İşte Müge Anlı yeni sezon yayın tarihi! ayrıntılar haberimizde...

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı müjdeli haberi verdi!

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon tarihi netlik kazandı. Müge Anlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 29 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Ağustos ayı sonunda başlayan Müge Anlı ie Tatlı Sert programının yine 29 Ağustos'ta başlaması bekleniyor. Müge Anlı hafta içi her gün saat 10:00'da ATV ekranlarında seyircisinin karşısında olacak.

 MÜGE ANLI HAKKINDA

Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla farklı kanallarda devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

 

 

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Müge Anlı müjdeli haberi verdi! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.