Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun birlikte çekilen fotoğraf karesi ortaya çıktı

atv'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının başarılı sunucusu ve gazeteci Müge Anlı, 3. evliliğini 25 Haziran'da Emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile yapmıştı. 49 yaşındaki Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikahtan kareleri gizli tutulmuş ve basına yansımamıştı. Çiçeği burnunda evli çiftin yan yana çekilen ilk fotoğraf karesi ortaya çıktı.

1999 - 2008 yılları arasında Burhan Akdağ ile iki evlilik yapan, bu evlilikten 20 yaşında Lidya Müge Akdağ adında bir kızı bulunan başarılı gazeteci & sunucu Müge Anlı, 25 Haziran'da 3. kez nikah masasına oturmuştu. Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sade bir törenle hayatını birleştirmişti. İkilinin nikahtan kareleri ise paylaşılmamıştı.

Nikah fotoğrafları merak konusu olan Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun birlikte çekilen ilk karesi ortaya çıktı.

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sessiz sedasız evlenen Anlı Instagram'da da soyadını değiştirmişti. Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun yan yana görüntüsü ilk kez ortaya çıktı. Gossippasta hesabından yapılan paylaşımda "Ay düğün fotolarını göremedik ama yan yana gördük sonunda" notuyla Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun birlikte ilk karesi yayınlandı.

Müge Anlı'nın yüzünün güldüğü ise sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Fotoğrafa başarılı sunucunun hayranlarından beğeni yağdı. 


İşte Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk kare...

Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun birlikte çekilen fotoğraf karesi ortaya çıktı

 

 

Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun birlikte çekilen fotoğraf karesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.