Müge Anlı İkranur Tirsi neden öldürüldü?

Müge Anlı İkranur Tirsi neden öldürüldüğünü açıkladı. Dün gözaltına alınan 14 yaşındaki amca S. T. ve halası S.T ardından yapılan soruşmalar sonucu 14 yaşındaki amca cinayeti işlediğini itiraf etti. Peki, Müge Anlı İkranur Tirsi neden öldürüldü?

Müge Anlı İkranur Tirsi neden öldürüldü sorusu gündem oldu. 7 yaşındaki küçük İkranur Tirsi'nin cansız bedeni 8 ay önce dere yatağında bulunmuştu.14 yaşındaki amca Sinan 7 yaşındaki İkranur’u kıskançlık yüzünden öldürdüğünü itiraf etti. Anne ve babasının ona olan ilgisi o gün aralarında çıkan bir kavga sonucu elleri ile ağzını kapaması sonucu boğduğunu açıklamıştır.

Müge Anlı’nın programında abla Sevgican Tirsi 14 yaşındaki kardeşi için “Kardeşimi ben büyüttüm, o yapmaz” dedi. Yayına katılan abla “kız kardeşimi bilmiyorum ama erkek kardeşim yapmaz” dedi.

14 Yaşındaki Amca Sinan Polis İfadesinde Ne Dedi?

 İkranur ile tartışmasının erik yeme nedeni ile başladığını söyleyen. S.T. nöbetçi savcılıktaki ifadesinin ardından cinayet suçundan, hala Ayşe Tirsi de “yardım yataklık ve delilleri karartma” suçundan tutuklanmıştır. S.T. ifadesinde "Harman alanındaydık. İkranur biraz şımarıktı. Olay günü sağımı solumu çekiştirdi, koluma vurdu. Tokat attım yere düştü. Ağlamaya ve bağırmaya başladı. Susturmak için ağzını kapattım. Nefessiz kalınca öldü. Ablamla dereye attık" dediği öğrenilmiştir.

Babaanne’si ve babası canlı yayına bağlanarak böyle bir şeyi beklemediklerini ve daha önceden sadece 14 yaşındaki amca Sinan’ın bir şeye tanık olduğunu düşündüklerini açıkladı.  

Hala Ayşe Tirsi İkranur Tirsi öldükten kısa süre sonra sanki hiçbir şey yapmamış gibi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Müge Anlı İkranur Tirsi

 

Müge Anlı İkranur Tirsi neden öldürüldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı İkranur Tirsi ne oldu? neden oldu kim öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.