Müge Anlı İkranur Tirsi cinayeti nedir? İkranur Tirsi olayında son gelişme!

Müge Anlı İkranur Tirsi cinayeti nedir merak ediliyor. 8 ay önce gerçekleşen İkranur Tirsi olayında son gelişme herkesi şaşırttı. 14 yaşındaki amcadan itiraf geldi. Müge Anlı İkranur Tirsi cinayeti nedir ve olay hakkındaki gelişmeler haberimizde.

Müge Anlı İkranur Tirsi cinayeti nedir, İkranur Tirsi olayında son gelişme Müge Anlı tarafından açıklandı. 7 yaşındaki küçük İkranur kaybolduktan 4 gün sonra derede ölü olarak bulunmuştu. Giresun'da gerçekleşen olayda kaybolduğu yerden dere yatağı arasındaki mesafenin fazla olduğu ve kızın oraya tek başına gidemeyeceği söylenmişti.

Komşularının verdiği ifadelerde İkranur Tirsi'nin öldürüldüğü düşünülmekteydi. Otopsi sonucu ile vücudunda her hangi bir düşme izi bulunamayan küçük İkranur’un öldürüldüğü şüphesi ortaya çıkmıştı.

Müge Anlı İkranur Tirsi cinayeti nedir?  İkranur Tirsi olayında son gelişme!

14 yaşındaki amca ve 3 halası gözaltına alındı. Farklı yerlerde gözaltına alınan aile üyeleri çapraz sorgu yapılmaya başlandı. Üstündeki giysileri hakkında sordukları sorular nedeni ile jandarma tarafından araştırılmakta olan cinayette son gelişme herkesi şok etti.

Öldürüldükten sonra dereye atıldığı düşünülen İkranur Tirsi’nin görmemesi gereken bir duruma şahit olduğu için öldürüldüğü düşünülmekteydi. İkranur Tirsi’yi en son gören 14 yaşındaki amca yüksek güvenlik önlemi alınarak dere yatağına götürüldü.

Müge Anlı İkranur Tirsi cinayeti nedir?  İkranur Tirsi olayında son gelişme!

Dere yatağındaki iki kez keşfe götürülmüş olan 14 yaşındaki amca sonunda itiraf etti. 14 yaşındaki amca tarafından öldürülen İkranur Tirsi’nin ölümüne yardım ettiği düşünülen halası da göz altına alındı. 

 

Müge Anlı İkranur Tirsi cinayeti nedir? İkranur Tirsi olayında son gelişme! ile ilgili etiketler Müge Anlı İkranur Tirsi cinayeti nedir ne oldu? son gelişme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.