Müge Anlı'dan koronavirüs açıklaması! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çin'den başlayarak kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan koronavirüsü Müge Anlı'yı da etkiledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümlerinin ne zaman geleceği merak konusu olmaya devam ederken Müge Anlı'dan açıklama geldi.

Coronavirüs önlemleri kapsamında pek dizi ve program ekran macerasına verdi, bunlardan biri de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu. En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine 2020 sezonunun en çok konuşulan bölümleri yayınlanıyor.

MÜGE ANLI'DAN AÇIKLAMA

Müge Anlı programa ara verdiğini şu sözlerle duyurdu:

“Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor.

Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz.”

Müge Anlı'dan koronavirüs açıklaması! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Koronavirüs önlemleri sebebiyle yayınına ara verdiği tahmin edilen program hakkında resmi bir açıklama yok. Yeni bölümlerin bir süre ekranlara gelmeyeceği tahmin ediliyor.

Müge Anlı'dan koronavirüs açıklaması! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Müge Anlı Koronavirüs Korona ATV covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.