Müge Anlı İbrahim Paksoy olayı nedir? İbrahim Paksoy kimdir?

Müge Anlı’da aranan İbrahim Paksoy gündem oldu. Ailesi tarafından yıllardır haber alınamayan İbrahim Paksoy en son İzmir Tire’de görüldüğü iddia edildi. Son görüldüğü yerdeki şüpheli olay nedeni ile Müge Anlı İbrahim Paksoy olayını sizler için araştırdık.

Müge Anlı İbrahim Paksoy olayı merak ediliyor. Annesi tarafından aranan İbrahim Paksoy Müge Anlı’ya konuk oldu. Beş yıl önce kaybolan İbrahim Paksoy olayı nedir sizler için araştırdık. İşte, İbrahim Paksoy olay hakkındaki ilginç iddialar.

Müge Anlı İbrahim Paksoy olayı nedir?

5 Yıl önce sevgilisi Sema Mantar’ın çalıştığı mekanda çıkan bir çatışma sırasında bir kişinin öldüğü ve 10 kişinin de yaralandığı olayda İbrahim Paksoy’un da orada olduğu düşünülmeye başlandı. Müge Anlı İbrahim Paksoy’un başka bir kahvehaneye yapılan saldırının firarisi olabileceğini açıkladı. İzmir’de, bir kahvehaneye gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda, bir kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralanmıştı.

Müge Anlı İbrahim Paksoy olayı nedir?

Bu iddiaya göre, 2015 yılında Gökçen’de Mübarek’in kahvehanesi diye bilinen mekan, silahlı saldırıya uğradı. Tire- Ödemiş karayolu üzerinde bulunan kahvehaneye özel bir otomobille gelen saldırganlar yanlarında taşıdıkları av tüfekleri ve tabancayla kahvehaneyi dışarıdan yaylım ateşine tuttu. Kahvehaneye hedef gözetmeksizin yaklaşık 20 el ateş eden saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla hızla uzaklaşarak, gece karanlığında izini kaybettirdi. Üç kişiden ikisi yakalandı, o üçüncü kişinin ise İbrahim Paksoy olduğu iddia ediliyor.

Müge Anlı İbrahim Paksoy olayı nedir?

Tire Nerede?

Tire, Türkiye'nin İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Ödemiş, kuzeyinde Bayındır, batısında Torbalı ve Selçuk ilçeleri, güneyinde Aydın ili bulunmaktadır.

İzmir'in güneydoğusunda yer alan Tire, il merkezine 80 km uzaklıktadır. İlçenin doğusunda Ödemiş, kuzeyinde Bayındır, batısında Torbalı ve Selçuk ilçeleri, güneyinde Aydın ilinin Germencik, İncirliova ve Efeler ilçeleri bulunmaktadır. Yüzölçümü 716 km²'dir. Kuzeyinde Küçük Menderes Ovası yer alır.

Müge Anlı İbrahim Paksoy olayı nedir? İbrahim Paksoy kimdir? ile ilgili etiketler Müge Anlı İbrahim Paksoy olayı nedir ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.