Müge Anlı Hasan Kiraz olayında son dakika! Hasan Kiraz öldürüldü mü?

Müge Anlı Hasan Kiraz olayında son dakika gelişen haber canlı yayında tüm Türkiye ile paylaşıldı. Müge Anlı’nın programında göz altına alınan aile üyeleri serbest bırakıldı. Hasan Kiraz öldürüldü iddiaları ortaya atıldı.

Müge Anlı Hasan Kiraz olayında son dakika olarak sunulan habere göre Sigorta aracısı Niyazi Demiröz tutuklanarak hapishaneye gönderildi. Yaptığı şeyleri itiraf eden Niyazi Demiröz aileye aldığı sigorta parasını geri vereceğini söyledi.

Müge Anlı’nın programında araştırılan Hasan Kiraz olayında göz altına alınan aile üyeleri sorgularından sonra serbest bırakıldı. Abi Hüseyin Kiraz serbest bırakıldı ama Muğla’da devam edecek olan bir davası daha var.

Müge Anlı Hasan Kiraz olayında son dakika! Hasan Kiraz öldürüldü mü?

“Hasan’ı ölüm virajında döverek öldürdüler” iddiasını ortaya atan Süheyla’nın suçladığı aile bunu inkar etti. Hasan Kiraz’ın 3 yıl sonrasında hala bulunamamış olması artık cinayete kurban gittiği gerçeğini desteklemekte.

Müge Anlı Hasan Kiraz olayında son dakika! Hasan Kiraz öldürüldü mü?

2017 yılında Muğla’dan kaybolan Hasan Kiraz’ın bir ay sonra hesabına yatan tazminat parası ailesinin hesabına dolandırıcılık yaparak girmesi ve sigorta aracısının tehditleri ile gelişen olaylar polis tarafından soruşturulmaya devam etmekte. Bilişim suçlarının da işlendiği dava artık cinayet davası olarak incelenmeye başlandı.

Müge Anlı Hasan Kiraz olayında son dakika! Hasan Kiraz öldürüldü mü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Hasan Kiraz ne oldu? oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.