Müge Anlı Exxen'e mi geçiyor? 2021 Müge Anlı yeni sezon Exxen'de mi?

Geçtiğimiz Cuma gününde sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı için şok bir iddia ortaya atılınca sosyal medyada takipçiler yaşananlara tepki gösterdi. Müge Anlı’nın yeni sezonda Exxen platformunda yayınlanacağı iddia edildi. Peki, Müge Anlı Exxen'e mi geçiyor?

2008 yılından bu yana aralıksız olarak ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı için ilginç bir iddia ortaya atıldı. 2 Temmuz Cuma gününde yayınlanan son bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara veda eden Müge Anlı’nın yeni sezonu için Acun Ilıcalı ile görüştüğü iddia edildi.

13 yıldır ATV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programlarından birisi olan ve her bölümü ile olay yaratan Müge Anlı’nın Acun Ilıcalı tarafından kendisine sunulan teklife sıcak baktığı ve bunu değerlendireceği kulislerden gelen bir son dakika haberi olarak sosyal medyaya düştü.

MÜGE ANLI YENİ SEZON EXXEN’DE Mİ?

Yayın hayatı sürecinde, birçok olayı, faili meçhul cinayetleri aydınlatan, suçluları bularak adalete teslim eden Müge Anlı'nın yeni sezonda Acun Ilıcalı'nın paralı kanalı olan Exxen'de başlayacağı iddia edildi.

Müge Anlı Exxen'e mi geçiyor? 2021 Müge Anlı yeni sezon Exxen'de mi?

1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlayan Exxen dijital platformda Acun Ilıcalı son olarak Şampiyonlar Ligi, Uefa Avrupa Ligi ve Uefa Konferans Ligi yayın ihalelerini almayı başarmıştı.

Son iddialar ile birlikte Müge Anlı’nın ATV’den ayrılacağı iddiaları takipçilerini de oldukça kızdırdı. Kısa sürede yaşananlara tepki gecikmedi.

Müge Anlı Exxen'e mi geçiyor? 2021 Müge Anlı yeni sezon Exxen'de mi? ile ilgili etiketler Müge Anlı Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.