Müge Anlı doğum gününde ölümden döndü

Başarılı sunucu ve gazeteci Müge Anlı dün hem 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının 3000'inci bölümünü hem de doğum gününü kutladı. 49 yaşına giren Müge Anlı, doğum gününde çok büyük bir kaza atlattığını söyleyerek sevenlerini edişelendirdi.

Atv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen "Müge Anlı ile Tatlı Sert"in sunucusu Müge Anlı dün 49'uncu yaşını kutladı. Anlı bugünkü canlı yayın sırasında ise çok büyük bir kaza geçirdiği bilgisini stüdyo ve ekran başındakilerle patlaştı. Yaptığı açıklama ile Ssevenlerini korkutan ünlü sunucu resmen ölümden döndü.

 

 TUĞBA'NIN DUALARI KORUDU


Dün çok büyük bir kaza atlattığını söyleyen Müge Anlı, "Sonu çok kötü olacak bir kaza atlattım" dedi. Ailesinin endişelendiğini ifade eden Anlı, "Evdekiler bile dediler ki Tuğba o kadar mutlu oldu ki onun duaları seni korudu" dediler.

 müge anlı

Kanser hasta Tuğba Aslanhan'ın tedavi parasını kayınbiraderi Ezel Bayrak heba etmişti. Müge Anlı'nın izleyicisi Tuğba'nın tedavisi için 150 bin TL gönderdi. Parayı canlı yayında teslim alan Tuğba, çok mutlu oldu ve teşekkürlerini iletti. Kaza atlatan Müge Anlı, kendisini Tuğba'nın dualarının koruduğunu ifade etti.

 

 

Müge Anlı doğum gününde ölümden döndü ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.