Müge Anlı Derya Yalçınkaya mesajları! Müge Anlı'da itiraf mektubu

Müge Anlı Derya Yalçınkaya mesajları! Müge Anlı'da itiraf mektubu gündem olurken müstehcen mesajlar ifşa olmuştu. Selim Yalçınkaya'nın babası Adnan Yalçınkaya'dan skandal açıklama gelirken Müge Anlı Selim Yalçınkaya'nın babasından gelen o mektubu okudu. İşte Müge Anlı Derya Yalçınkaya mesajları!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir Selim Yalçınkaya cinayeti aydınlatılmaya çalışılıyor. Ailesi Yalçınkaya'nın ölümünden eski eşi Derya'yı sorumlu tutuyor. Derya'nın Selim ile ölmeden önceki yazışmaları ortaya çıktı. Derya, Selim'e Erdoğan Sağlık ile kendi yatak odalarında cinsel ilişkiye girdiği anları anlattı. Mesajları okuyan Müge Anlı ise öfkeden deliye dönerek, ''Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?" şeklinde konuştu. İşte, Selim Yalıçınkaya cinayetinde yaşananlar...

Selim Yalçınkaya, 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında başında vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.Oğullarının evliliği boyunca aldatıldığını söyleyen aile, babalarının da gelinlerinin görüştüğü kişiyle kavga ederek cezaevine girdiğini söyledi. Oğullarının bir düşmanının olmadığını belirten aile, eski gelinlerini suçladı.

MÜSTEHCEN MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Canlı yayına gelerek ihaneti kabul eden Derya Hanım'ın ihanetle ilgili eşine attığı müstehcen mesajları okuyan Müge Anlı ise sinirden ne diyeceğini bilemedi. Canlı yayında Derya Hanım'ın ihanetin ardından eşi Selim Yalçınkaya'ya itiraf ettiği ihanet mesajlarını okuyan Müge Anlı, "Kocam bana bunları yazsa, kadın halimle gözüm görmez. Bunları sen yazdın mı? Bu ne demek yani" diyerek tepki gösterdi.

''KOCAMLA HERŞEYİ KONUŞUYORDUM''

İhanet mesajlarını kabul eden Derya Hanım "Ben kocamla her şeyi konuşuyordum. Psikolojim bozuktu. Benim attığım mesajları kırpmışlar. Adıma sahte hesaplar açılmış, ben bunları bu şekilde yazmamıştım" dedi. 

Derya, Erdoğan ile olan cinsel içerikli mesajlarının sebebini açıklarken ihanetindeki amacının eski eşi Selim’i kışkırtmak ve kıskandırmak olduğunu söyleyerek izleyenleri hayrete düşürdü.

MÜGE ANLI: SENİN KAFAN KIRIK MI?

Canlı yayında sinirlerine hakim olamayan Anlı, sözlerine şöyle devam etti:

"Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?"

ACILI BABA ŞÜPHELİ İSİMLERİ AÇIKLADI

Müstehcen mesajlar ifşa olmuştu. Selim Yalçınkaya'nın babası Adnan Yalçınkaya'dan ağızları açık bırakan mektup geldi. Müge Anlı Selim Yalçınkaya'nın babasından gelen o mektubu Atv canlı yayınında okudu. "Oğlumun ölümüyle ilgili şu isimler benim için her zaman şüpheli. Emre Yaşlar, Derya Deniz Ateş, Nevzat Sağlık, Levent Sağlık, Bekir Yaşlar, Emir Yaşlar, Samet Yaşlar, Burak Altınışık, Özgür Can Adaş..." diyen cezaevindeki acılı baba her şeyi tek tek anlattı. İşte Selim Yalçınkaya cinayetinde tüm detaylar ve eşi Derya Yalçınkaya hakkında olay iddialar...

Müge Anlı Derya Yalçınkaya mesajları! Müge Anlı'da itiraf mektubu ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.