Müge Anlı dan şok sözler: Size bu kameranın içinden bir yumruk atarım

Müge Anlı’da büyük bir şok yaşandı. 50 yaşında 4 torun sahibi Sevgi hanımın 3 çocuğu olan şoförlerine kaçması ele alınırken yayına telefonla bağlanan ismini vermek istemeyen bir adam ‘Hak etmişse dövmüştür karısını’ deyince Müge Anlı da ‘Tam dayaklık tipler bunlar ya. Size bu kameranın içinden bir yumruk atarım bir de yer çarpar’ deyince ortalık bir anda karıştı.

35 yıllık eşi Sevgi Kıranlı’nın artık eve dönmesini isteyen ve 3 aydır eşine ulaşamayan eşi Davut Kıranlı, gözyaşları içinde Müge Anlı’ya başvurarak bir an önce karısının bulunmasını ve geri dönmesini istedi. Ordu’nun Akkuş ilçesinde 5 çocuk annesi 49 yaşındaki Sevgi Kıranlı, 4 Kasım’da kayıplara karışmış ve şoförü ile kaçtığı iddia edilmişti.

Sevgi Kıranlı konusu stüdyoda herkes tarafından ilgi odağı haline gelirken bir anda Müge Anlı’ya bağlanan bir izleyici “Hak etmişse dövmüştür karısını” deyiverince Müge Anlı da adeta çılgına döndü. Müge Anlı sinirden ne dediğini bilmeyerek “Sen kimsin de karını dövme hakkına sahip oluyorsun. Ya tam dayaklık tipler bunlar ya. Alın şunu yayından” sözleri sarf edince ortam bir anda gerildi.

Müge Anlı, “Beyefendi bakın ben size bir şey söyliyeyim mi? Size bu kameranın içinden bir yumruk atarım bir de yer çarpar. Ne demek hak etmiştir. İnşallah siz de hakedersiniz. Sizin de ağzınızı burnunuzu kırarlar.” demesi sosyal medyada gündem oldu.

Müge Anlı dan şok sözler: Size bu kameranın içinden bir yumruk atarım ile ilgili etiketler Müge Anlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.