Müge Anlı çok sinirlenecek! Arif Verimli'den olay itiraf

Gökhan Çınar'ın sunumuyla YouTube'da yayınlanan 'Katarsis'e konuk olan Prof. Dr. Arif Verimli, 14 yıl danışmanlığını yaptığı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programıyla ilgili açıklamalarıyla programa damga vurdu. Müge Anlı'nın programı için "Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor" diyen Arif Verimli söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında Adli Tıp konusunda yorumlarda bulunan Prof. Dr. Şevki Sözen'le yaşadığı gerilim sonrası programa veda eden Prof. Dr. Arif Verimli zaman zaman program hakkındaki açıklamalarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak Gökhan Çınar'ın sunumuyla YouTube'da yayınlanan 'Katarsis' programına katılan Arif Verimli, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' hakkında söyledikleriyle ağızları açıkta bıraktı.

Şevki Sözen ve Rahmi Özkan ile birlikte görev yapan Arif Verimli, Sözen ile yaşadığı tartışma sonrası 'kendisine yeterince söz hakkı' verilmediği gerekçesiyle programdan ayrılmıştı. Müge Anlı'nın kendisini düğününe davet etmediğini söyleyen Verimli, kırgınlığının devam ettiğini belirtmişti.

Geçtiğimiz aylarda Yasemin Özçelik'in sunduğu YouTube programına konuk olan Verimli, ''14 yıl emek verdiniz Müge Anlı’ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?'' sorusu karşısında "Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız.” demişti. ''Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi?'' sorusu karşısında ise ünlü psikiyatri uzmanı, "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için" cevabını vermişti.

arif verimli

''MÜGE ANLI'DA OLANLAR TOPLUMUN GERÇEĞİNİ YANSITMIYOR''

Programdan sonra Müge Anlı ile konuşmadığını belirten Arif Verimli, Müge Anlı'yı zora sokacak açıklamalarda bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında da konuşan Verimli, ''Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor. Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip bin kişiye izletiyorlar. Toplum o değil. Ama ben pişman değilim. Oraya, 'şu davranışı böyle yaparsak daha iyi sonuç alırız' gibi bir misyonla başladım fakat sonra ayrıldım. Onlara başarılar diliyorum'' diyerek şoke etti.

 

Müge Anlı çok sinirlenecek! Arif Verimli'den olay itiraf ile ilgili etiketler Arif Verimli Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.