Müge Anlı canlı yayında Suriyeli vatandaşa ateş püskürdü: Silaha meraklıysan gidip ülkeni korusaydın!

Müge Anlı, bugün yayınlanan programında 13 yaşındaki Celal Seyit'in kaybolması işlenirken yayına bağlanan Suriye uyruklu vatandaşa dikkat çeken bir tepki gösterdi. Suriye uyruklu vatandaşın evinde ruhsatsız tüfek bulunmasının ardından sinirlenen Müge Anlı, " O kadar silaha meraklıysan gidip ülkeni korusaydın! Vatanını satan Türkiye'ye nasıl ihanet eder anlayın" dedi.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 13 yaşındaki Celal Seyit'in kaybolması konusu işlenirken hareketli anlar yaşandı. 

13 yaşındaki Celal Seyit'in kaybolması ile alakalı olarak programa katılan Suriye uyruklu vatandaşın söyledikleri sonrası sinirlenen Müge Anlı'nın sert sözleri gündem oldu.

"O KADAR SİLAHA MERAKLIYSAN GİDİP ÜLKENİ KORUSAYDIN"

Müge Anlı programına katılan Suriyeli vatandaşın sözleri ve tavırları nedeniyle adeta çıldırdı.

Müge Anlı kayıp kişi ile ilgisi olan Suriyeli'ye "Senin pompalı tüfekle ne işin var kardeşim. Burada kimin evinde pompalı tüfek var? Senin Antalya'da pompalı tüfekle ne işin var? O kadar silaha meraklıysan gidip ülkeni korusaydın!" dedi.

Müge Anlı canlı yayında Suriyeli vatandaşa ateş püskürdü: Silaha meraklıysan gidip ülkeni korusaydın!

"VATANINI SATAN TÜRKİYE'YE NASIL İHANET EDER ANLAYIN"

Bu sözler sonrasında programdaki Suriyeli "Benim vatanım burası artık. Suriye yok benim için." açıklamasını yaptı. Müge Anlı da bu sözler üzerine "O zaman buranın kurallarına göre yaşa! O ruhsatsız silahınla gidip memleketin için savaş. Vatanını satan Türkiye'ye nasıl ihanet eder anlayın" dedi.

Müge Anlı canlı yayında Suriyeli vatandaşa ateş püskürdü: Silaha meraklıysan gidip ülkeni korusaydın! - Resim : 2

 

Müge Anlı canlı yayında Suriyeli vatandaşa ateş püskürdü: Silaha meraklıysan gidip ülkeni korusaydın! ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı yayın Suriyeli ATV pompalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.