Müge Anlı canlı yayında sinirlendi! 15 yaşındaki Sıla Uysal'a ne oldu?

Müge Anlı canlı yayında sinirlendi! 15 yaşındaki Sıla Uysal'a ne olduğu araştırılmaya devam ediyor. Canlı yayına bağlanan amca oğlu Sergen Sıla'nın "Beni kaçır" dediğini söyledi. "Seni seviyorum ama kaçıramam" diyen Sergen'e Müge Anlı canlı yayında sinirlendi.

8 gündür kayıp olan Sıla Uysal nerede araştırılıyor. Yayına bağlanan Sergen ve annesi Müge Anlı’ya bağlanarak isyan etti. Sergen’in annesi “Oğlumun adı çocuk istismarcısına çıktı” diyerek oğlunu savundu.

Müge Anlı canlı yayında sinirlendi! 15 yaşındaki Sıla Uysal'a ne oldu?

Sergen ve Sıla arasında geçen mesajlaşmaları okuyan Müge Anlı Sıla’nın “Beni kaçır” sözüne “Seni seviyorum ama kaçıramam” diyen Sergen’e sen kimi seviyorsun diyerek tepki gösterdi. Henüz 15 yaşında olan Sıla’dan yaklaşık olarak on yaş büyük olan kuzeni Sergen’in bu konuşmaları büyük tepki gördü.

Müge Anlı canlı yayında sinirlendi! 15 yaşındaki Sıla Uysal'a ne oldu?

Daha önce işlediği bir suç yüzünden denetimli serbestlik ile dışarıda olan Sergen kuzenim olduğu için konuştum diyerek kendini savundu.  “Suçluysam paşa paşa yatarım” diyen Sergen yayından sonra savcıya gideceğini söyledi. "Kuzenin ile konuşacaksan haddin ile konuşacaksın" diyerek çıkıştı. Küçük yaştaki kızların kendilerinden büyük kişiler tarafından alı konulması aklının karıştırılmasına sinirlenen Müge Anlı bu ülkenin kızlarının okuyup bir gelecek sahibi olması gerektiğini vurguladı. Sinirlenen Müge Anlı Sıla Uysal’ın en kısa sürede yanında tutanların ortaya çıkarması için çağrı yaptı.

Müge Anlı'nın yayını sırasında harekete geçen Mersin polisi Kuzen Sergen'i evinden alarak ifade için karakola götürdü.

Müge Anlı canlı yayında sinirlendi! 15 yaşındaki Sıla Uysal'a ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı Mersin ne oldu? Bugün Sıla Uysal olayı nedir bulundu mu nerede
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.