Müge Anlı inceliyor: İsmail Hırçın'ı kim öldürdü?

Müge Anlı'da İsmail Hırçın'ı kim öldürdü? Bolu'da kaybolan 68 yaşındaki İsmail Hırçın, eşi ve oğlu tarafından aranıyor. Müge Anlı'ya katılar Saffet Hırçın ve Yaşariye Hırçın, İsmail Hırçın'ı damadının öldürmüş olabileceğini düşünüyor. İsmail Hırçın cinayeti ve tüm detaylar haberimizde...

Müge Anlı'da İsmail Hırçın'ı kim öldürdü? Müge Anlı ile Tatlı Sert'in programında birçok vaka çözülmeye devam ediyor. İsmail Hırçın öldü mü, kim öldürdü sorularına yanıt aranıyor. İsmail Hırçın'ı damadının öldürmüş olabileceği düşünülüyor. Müge Anlı'da İsmail Hırçın'ı kim öldürdü? İşte ayrıntılar...

İSMAİL HIRÇIN'I DAMADI MI ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Saffet Hırçın ve Yaşariye Hırçın, İsmail Hırçın'ı bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.

KIZINA GİTTİ, BİR DAHA DÖNMEDİ

68 yaşındaki İsmail Hırçın Bolu'nun Yeniçağa ilçesine bağlı Eskiçağa köyüne kızının evine gitti. Kızı İlknur'un evinden dönerken bir yerde mobese kameralarında görüntülenen İsmail Hırçın'a ait son görüntüler bunlar oldu.

TOPRAKÇILARDAN ŞÜPHELENİYORLAR

İsmail Hırçın'ın eşi Yaşariye Hırçın, Toprakçılar olarak tanımladığı kimselerden şüpheleniyor. 

İsmail Bey, ölmeden önce Toprakçıların ofisine gitmiş fakat jandarmaya verilen ifadede bu inkar edilmiş. Bu sebeple Yaşariye Hırçın Toprakçılardan şüphe duyuyor.

DAMADI MI ÖLDÜRDÜ?

Aile en ciddi katil zanlısı olarak, İsmail - Yaşariye Hırçın çiftinin öz kızları İlknur'un eşi Müjdat.

Çiftin bir diğer çocuğu Saffet, Müjdat'ın babası ile sorunları olduğunu ve bu yüzden bu işte parmağı olabileceğini iddia ediyor.

Müge Anlı inceliyor: İsmail Hırçın'ı kim öldürdü? ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı yayın canlı izle Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.