Mehir cinayetinde flaş telefon görüşmesi detayı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir süredir failleri aranan Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetinde flaş bir telefon görüşmesi ortaya çıktı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 24 NİSAN 2019

Usta sunucu Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü konusu Metin ve Necla Büyükşen cinayeti.

Çift bir gece evlerine giren maskeli bir saldırgan tarafından kızlarının gözü önünde öldürüldü.

Büyükşen çiftinin katilinin kim olduğunu araştıran Müge Anlı ilginç detayları ortaya çıkartıyor.

MEHİR KAVGASI

Necla ve Metin Büyükşen çiftinin oğlu Uğur Büyükşen ve eşi Betül Büyükşen ile, Betül'ün babası Muammer Beyin bu cinayette rolü olabileceği düşünülüyor. 

Mehir (başlık parası) anlaşması yapıldığı ancak Büyükşen çiftinin bu parayı ödemediği, bu yüzden iki aile arasında gerginlik olduğu iddia ediliyor.

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınına Muammer Bey canlı olarak bağlandı ve hakkında ortaya atılan iddialara yanıt veriyor.

FLAŞ TELEFON GÖRÜŞMESİ

Müge Anlı'nın daha önce programda defalarca bahsettiği Metin Büyükşen ile gelini Betül arasındaki 'mehir' hakkında telefon konuşmasından bir bölüm yayınlandı. Yayınlanan parçası bile stüdyodakiler ve ekran başındakilerin şaşkına dönmesine yetti.

Metin Büyükşen telefon konuşmasında mehir pazarlığı yapıyor. Metin Büyükşen, elindeki para ve arabayı vermeyi gelinine teklif ediyor. Ancak Betül'ün verdiği cevap herkesi şoke etmeye yetiyor.

Betül Büyükşen, bu paranın mehir parasının karşılığı olamayacağını ve bununla yetinmeyeceğini Metin Büyükşen'e ifade ediyor.

Mehir cinayetinde flaş telefon görüşmesi detayı!

Mehir cinayetinde flaş telefon görüşmesi detayı! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert 24 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.