'Ecrin öldürüldü ve gömüldü' iddiası stüdyoyu karıştırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 20 Mayıs tarihli programında iki haftadır kayıp olan Ecrin bebeği arama çalışmaları sürüyor.

Samsun'da 11 gündür kayıp olan Ecrin hakkında ortaya korkunç iddialar atılıyor. Kaşla göz arasında evden kaçarak ormana gitmiş olabileceği düşünülen 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin yaşadığı bölgenin dik yamaçlardan oluşması da akıllara oradan düşerek hayatını kaybetmiş olabileceğini getiriyor.

Öte yandan Ecrin'in kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde de durulurken, Ecrin'in amcası canlı yayında soruları yanıtlıyor.

Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz'ın öfke problemi olması ve Ecrin'in babasına daha önce bıçak çekmiş olması, Ecrin bebeğin son görüldüğü ismin Özkan Kurnaz olduğu da göz önüne alındığında, Ecrin Kurnaz'a bir şey yapmış olabileceğini düşündürtüyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te günün konusunu izlemek için aşağıda bulunan ATV canlı yayın linkine tıklamanız yeterli.

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

'Ecrin öldürüldü ve gömüldü' iddiası stüdyoyu karıştırdı! ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı yayın canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.