Müge Anlı bu defa fena patladı! TikTok'ta tanışıp kız kaçıran Şeyhamit'i yerden yere vurdu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında yaşanan olay pes dedirtti. TikTok fenomeni Şeyhamit Karapınar'ın yüzde 50 zihinsel engelli kızı çağırdığı iddia edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde ağızları açıkta bırakan bir olay yaşandı. Yüzde 50 zihinsel engelli kızları Songül Işık'ı bulmak için canlı yayına katılan aile, kızlarının TikTok fenomeni Şeyhamit Karapınar ile kaçtığını iddia etti. Günlerdir haber alamadıkları kızlarıyla yüzleşen aile duydukları karşısında öfkeden deliye döndü.

Geçtiğimiz günlerde Emine Işık ve kızı Çiğdem Yaşar günlerdir haber alamadıkları yüzde 50 zihinsel engelli kızları Songül Işık'ı bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Kızlarının sosyal medyadan tanıştığı Şeyhamit Karapınar tarafından kaçırıldığını iddia eden aile, yapılan araştırmalar sonucunda kızlarına kavuştu.

Müge Anlı canlı yayında öfkeden deliye döndü

Şeyhamit Karapınar'ın yanında bulunan Songül Işık "Ben ailemden korkarak kaçtım" deyince stüdyoda gerilim dolu dakikalar yaşandı. TikTok'ta tanışan 26 yaşındaki Songül ve 38 yaşındaki Şeyhamit canlı yayında aileyle yüzleşti. Ailesi Songül'ün kaçırıldığı konusunda ısrarcı davransa da Songül "Ben severek kaçtım" şeklinde sözlerini yineledi

"BU KIZI SORMADAN NASIL GÖTÜRÜRSÜN!"

Müge Anlı ise Şeyhamit'e "Manavdan domates bile alırken parasını soruyorsun bu şekilde kızı sormadan nasıl götürürsün? Gelip beni ailemden iste demeyen kızı da almayın. Şuanda ne yapmayı düşünüyorsun?" diye tepki gösterdi. Şeyhamit ise Songül'den vazgeçmeyeceğini söyleyerek "Ablası bana kötü bakıyor? Artık olmaz zannediyorum. Ama seviyorum kendisini evlenmek istiyorum" dedi.

Şeyhamit'in açıklamaları karşısında öfkeden deliye dönen Müge Anlı "TikTok'ta bulduğun TikTok'ta kalır adında bile meymenet yok. Buraya geldin seni fenomensin diyerek buraya çağırmadık" şeklinde konuştu. Öte yandan canlı yayına bağlanan Mehtap Hanım ise "Geçen yıl trafik polisi taklidi yapıyordun, imam nikahlı biçimde yabancıyla yaşıyordun, bu kız da zaten üçüncü engelli" ifadelerini kullanınca stüdyo bir an da buz kesti.

Müge Anlı bu defa fena patladı! TikTok'ta tanışıp kız kaçıran Şeyhamit'i yerden yere vurdu ile ilgili etiketler Müge Anlı TikTok Fenomen kız kaçırma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.