Müge Anlı “Ben sana köpek demem…”

Müge Anlı'nın programında bugün 49 yaşındaki patronunun karısı ile kaçan Muammer Cambaz ve Müge Anlı arasında gergin anlar yaşandı. 3 çocuğu ve karısını arakada bırakıp giden Muammer Cambaz'a ağır konuşan Müge Anlı gündem oldu.

Kendi karısını bırakıp patronunun karısı ile kaçan Muammer Cambaz’a Müge Anlı ağzına geleni söyledi. “Karılarınızın namusu ile oynarken kendi namusunuzu yere seriyorsunuz” dedi. 3 çocuğunu ve karısı Semiha Cambaz’ı arkasında bırakarak kendisinden büyük 49 yaşındaki Sevgi Kıran ile 3 aydır kayıp olan Muammer Cambaz “Sevgi yaşça benden büyükse ne olmuş” dedi.

Kendisinin yıllardır cehennemde olduğunu ama üç aydır Sevgi Kıran ile birlikte cennette olduğunu söyleyen Muammer Cambaz canlı yayında büyük tepki gördü.

Semiha Cambaz’ın ablası canlı yayına bağlanarak “Ablama Muammer değil komşuları baktı” diyerek Muammer’den hesap sordu.

Müge Anlı “Ben sana köpek demem…”

49 yaşındaki torun sahibi olan Sevgi Kıran’a “Güzelim” diye ağlayarak arayan eş Davut Kıran Sevgi Kıran’dan boşanacağını söyledi. Sevgi Kıran ise 3 aydır mutlu olduğunu ve Muammer Cambaz’ın ona her şeyi verdiğini söyledi.

"Ben sana köpek demem!"

Karısından özür dilemesini isteyen Müge Anlı ve Muammer Cambaz arasında gergin dakikalar yaşandı. “Ben sana köpek demem. Köpeğin içgüdüleri, sadakati vardır. Sen de o sadakat yok” dedi.

Müge Anlı “Ben sana köpek demem…” ile ilgili etiketler Müge Anlı Muammer Cambaz Semiha Cambaz Sevgi Kıran bugün ne oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.