Müge Anlı Arif hoca neden yok? Ayrıldı mı?

Müge Anlı Arif hoca neden yok, programdan ayrıldı mı merak ediliyor. Prof Dr. Arif Verimli geçtiğimiz gün Twitter’dan yaptığı bir açıklama ile sevenlerini şaşırttı. Peki, Müge Anlı Arif hoca neden yok, ayrıldı mı detaylar haberimizde.

Müge Anlı Arif hoca neden yok, ayrıldı mı sizler için araştırdık. Uzun zamandır Müge Anlı’nın programında yer almakta olan Prof Dr. Arif Verimli Müge Anlı’da neden yok merak ediliyor. Halk tarafından sevilen Arif Verimli birkaç gün yayına çıkmayınca merak uyandırdı. Müge Anlı Arif Verimli neden yok, ayrıldı mı?

Müge Anlı Arif Verimli neden yok?

Müge Anlı’da geçtiğimiz hafta yaşanan bir olay nedeni ile yayına katılmayan Arif Verimli merak edildi. Muammer Cambaz ve Sevgi Kıranlı’nın yaptıkları konuşmalardan sonra Sevgi'nin kocası Davut Kıranlı, önceki tutumunu değiştirerek boşanmak istediğini söyleyerek "Ben boşanmak istiyorum. Burdan çıkıp kendimi atıcam, ne halleri varsa görsünler" dedi. Davut'un açıklamasından sonra söz alarak Şevki Sözen Davut'a "İstersen huzur evinde kalabilirsin. Orada yaşıtlarınla çok eğlenceli vakit geçirirsin ve kıyafetlerin de ütülü olur. Kimseden yardım istemene gerek kalmaz" demişti.

Müge Anlı Arif Verimli neden yok? Ayrıldı mı?

Bu konuşmanın üzerine Müge Anlı, Arif Hoca'ya bu konu hakkındaki düşüncelerini sormuştur. Arif Hoca da "Ona da Şevki cevap versin. Her şeye cevap veriyor zaten" diye Şevki Sözen’e tepkisini göstermiştir. Müge Anlı da bu tepkiye şaşırıp "Adam kendi görüşlerini belirtiyor. Ne var ki bunda?" diye karşılık vermesi olay olmuştur.

Arif Verimli ayrıldı mı?

Müge Anlı’dan ayrıldığını sosyal medya üzerinden açıklayan Arif Verimli Twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştır.

Müge Anlı Arif Verimli neden yok? Ayrıldı mı?

Müge Anlı Arif hoca neden yok? Ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Müge Anlı Arif Verimli neden yok Prof. Dr. Arif Verimli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.