Müge Anlı ağlamıştı: Aylar sonra bir araya gelen Yılmaz ailesine iş ve barınma imkanı sağlandı!

Türkiye günlerdir Müge Anlı'daki Yılmaz ailesini konuşuyor. Kızlarını aramak için İstanbul'a gelen fakat kocasını da kaybeden Keziban Yılmaz'a 3 müjde birden geldi. Canlı yayında bulunmalarının ardından yeniden bir arada olan Yılmaz ailesi için iş ve barınma imkanı sağlandı. İşte Müge Anlı'nın da göz yaşlarına hakim olamadığı o anlar...

28 yaşındaki kızları Saffet Yılmaz'ı aramak için İstanbul'a gelen Yılmaz ailesinin başına gelmeyen kalmadı. Kızlarını bulmak için sokaklarda kalan ve bebeklerinin biberonuna kadar çaldıran Keziban Yılmaz, kocası Ali Yılmaz'ın da kaybolmasıyla Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

İŞ İNSANLARI SEFERBER OLDU

Hem baba hem de kızının bulunmasının ardından bir müjde daha geldi. Yeniden bir arada olan Yılmaz ailesi için hem Müge Anlı ve ekibi hem de gönüllü olarak yayına bağlanan iş insanları seferber oldu.

5 ay sonra bir araya gelen aileye, Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Ankaralı iş insanı Murat Coşkun'dan iş imkanı sağlandı.

Müge Anlı ağlamıştı: Aylar sonra bir araya gelen Yılmaz ailesine iş ve barınma imkanı sağlandı!

Müge Anlı ağlamıştı: Aylar sonra bir araya gelen Yılmaz ailesine iş ve barınma imkanı sağlandı! ile ilgili etiketler Müge Anlı yılmaz ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.