Müge Anlı acı haberi canlı yayında verdi!

Hafta içi her gün yayınlanan ve Atv ekranlarının bir numaralı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yıllardır kameramanlık yapan Ercan Akbıyık, dün akşam saatlerinde evinde kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Müge Anlı acı kaybı canlı yayında paylaştı.

Müge Anlı canlı yayında ekip arkadaşlarından gelen üzücü haberi paylaştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır kameramanlık yapan Ercan Akbıyık'tan üzücü haber geldi.

Müge Anlı acı haberi canlı yayında verdi!

Evli ve yeni çocuğu olan Ercan Akbıyık, ilk gelen bilgilere göre dün akşam saatlerinde aniden kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Müge Anlı canlı yayında hem ekranları başındaki hem de stüdyodaki izleyicinin de yakından tanıdığı kameraman Ercan Akbıyık'ın ölümüne ilişki detaylı bilgilere ulaşacağını bildirdi.

Müge Anlı acı haberi canlı yayında verdi! ile ilgili etiketler Müge Anlı kameraman ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.